Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Колку е глуп човек овој Тео.....дај нека ги излажат ПСЖ нека им земат 60 миљони и нека дреме таму на клупа.....дебил

Следното лето 50-че ако дадат ПСЖ одма нека го дадат не ме интересира колку и да е одличен напред.

Тео ај присобери се малку. :D
Автоматски споено мислење:

Отиде и Кјаер, кој знае колку време.

Последно уредено:
Се очекуваше лош натпревар со повредени двајца напаѓачи и Калабрија. Реприза на оној од минатата сезона.

И сигурно мислеа со Кјаер ќе поминат цела сезона во пар со Томори и ЛШ и Серија А.
Ромањоли да се повреди и толку е одбраната.

Не вреди да се замараш, затоа што пак ќе биде лудница со повреди.

На Бонучи и Киелини играна им е оваа утакмица едно триста пати. Немаме на терен фудбалер што би им парирал.
Гол само од прекин може да дадеме, а под прекин мислам на пенал.

Не сум задоволен, освен нешто малку од финишот.

Тоа со Кјаер, Ромањоли и Томори не се покажа добро. А ако не сум грешка имаше најави дека Кјаер не е добро и можеби нема да игра.

А со Томори централно и десен бек веднаш беа подобри.

Јуве многу добро ги затвори, а опасни се во транзиција, неколку пати за малку се спасуваше Милан. Уште им одат на рака со глупи лесно изгубени топки.

Се очекуваше лош натпревар со повредени двајца напаѓачи и Калабрија. Реприза на оној од минатата сезона.

И сигурно мислеа со Кјаер ќе поминат цела сезона во пар со Томори и ЛШ и Серија А.
Ромањоли да се повреди и толку е одбраната.
Чичо кога збореше дека ни треба уште еден дефанзивец ме убедувавте дека Томори,Кјаер,Ромањоли и Габија биле доволни.

Пелегри ќе не спаси, со Кастилехо [emoji847]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Време е за мојот брат Кастиљехо.

А искрено не верувам дека нема да примат уште некој гол од контра. Башка што Јуве има подобра клупа и физички ќе се подобри.

Каков Кастилехо Флоренци не го стави бек го чува за напред да освежи последните 20 минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom