Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хауге му е најголема грешка на Малдини....го оставија циганон рапер што се праи, а Хауге го избркаа.На крај некој таков бот од Специа ќе донесат пошто комплицираат со играчиве, изгубија важни играчи и сега се остана исто пошто победија прво коло..Хауге уште еден гол![]()
Baska i desno krilo igra u Bundes, Pioli ne go ni proba tamu.Хауге му е најголема грешка на Малдини....го оставија циганон рапер што се праи, а Хауге го избркаа.
Хауге му е најголема грешка на Малдини....го оставија циганон рапер што се праи, а Хауге го избркаа.
Ако гледаме објективно на работите тогаш да ама ние ко фан база се навикнавме да кукаме по вакви играчи што кога ќе ги дадеме, ќе дадат 2-3 гола и ќе исчезнат од мапа.За мене Леао со сите негови мани е поголем талент и ќе биде подобар фудбалер од Хауге (од кого и во моментов е подобар).
Пакета си гази у Лион а и Хауге ќе си згази у Франфуркт, само дај боже да не го откупат мафа мала е цената.. а Ричи од Емполи што го зборите го немам гледано ама на фм е ѕвероња, ја стално го зиам, па после Пјетро ако го земат и Ричи ќе погодам 2 трансфери исти
И Силва гази во Бундес, а него никој не го спомнува.![]()
Па затоа и си заминаа. Ние не можеме да ги чекаме со години да почнат да играат нешто, а се платени скапо.Пакета си гази у Лион а и Хауге ќе си згази у Франфуркт, само дај боже да не го откупат мафа мала е цената.. а Ричи од Емполи што го зборите го немам гледано ама на фм е ѕвероња, ја стално го зиам, па после Пјетро ако го земат и Ричи ќе погодам 2 трансфери исти