Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И ова лето иста приказна со Малдини,Галијани до сега ќе договореше и играчи за зимски преоден рок.

И ова лето иста приказна со Малдини,Галијани до сега ќе договореше и играчи за зимски преоден рок.

Да, но какви? :D

AxXbfbQCEAAmvM8.jpg

Јас сум фан на Галијани, но... Имаше многу промашени трансфер рокови и Галијани или никој не доаѓаше или лоши трансфери. Особено што еден долг период не доведуваат фудбалери со карактеристики какви се потребни на тимот... Фали средина тој нашол бесплатен/евтин напаѓач или крило ќе го доведат за средина. Не е битно дали треба брз, физички силен или што ти знам, туку каков ќе му понудат.

Сега барем се бира фудбалер со одредени карактеристики и за прва и за резерви, друго е колку квалитет можат да си дозволат.

Проблем се парите и што немаат право на кикс, па затоа одат на позајмици или ептен се ценкаат...

Галијани летото кој ручаше сваки дан на Ибица со Тевез, и на крај го зеде Матри од чиви паре Јувентус го зеде Тевез и ја почна доминацијата која ја имаше до лани, прееба све добро што напраел за Милан у цела кариера

Сте забораиле како е со Галијани да се чека да се пополни тимот на 31ви август па колку трансфер периоди имало каде што ете немаше успеано во последни моменти да договори нешто.

Флоренци е топ избор за мене, десен бек, крило, у средина, ќе ја држи цела страна, искусен е башка скроз.

Десно крило и АМ ако не земат тогаш за мене ќе имаме далеку полош тим него што имавме, веројатно нема да се коцкаат до тој степен па сезонава да влезат со моменталниов ростер.

Nikoj ne vika deka e losh ali drugive pozicii se liti, krilo nikakvo nemame i poluspic. Kje ceka do posleden moment na transferi..

Флоренци, Зијех, Адли или Бакајоко и Влашич идеално би било да ги донесат за да имаме конкуретен тим ама колку е реално тоа да се случи..

Се спомнува дека сега ЦСКА ќе прифатела позајмица со право/задолжителен откуп што им одговара на нашиве за Влашич.За десно крило ме плаши што нема шпекулации ама и за да земат десно крило прво треба барбиката ја продадат ама никој го нејќе.

Инчае Флоренци како трансфер многу ќејф ми прави. За мала сума играч со огормно искуство што може да покрие повеќе позиции.
Автоматски споено мислење:

Сан Сиро и официално отворен на 50% капацитет. Ова е одлично за Милан. Ќе има приходи и од карти сезонава. Toa значи негде околу 40 000 карти.

Последно уредено:
Влашич највероватно ќе го земат, ЦСКА сега барале 10м позамјица и 20 за одкуп. И он не е задоволен кај нив така да сигурно и нив ќе им одговара..за овој Адли никогаш немам слушнато али биле близу до договор 10мл + некој бонус. Флоренци денес или утре треба да биде официјално потврден, за оваа цена е смешен трансфер..не беше ни во ПСЖ лани лош. Така да Конти сигурно ќе го дадат некаде на позајмица или ако има некој купец.

Ова се повеќе ми личи дека ќе се напушти 4 2 3 1 формација и ќе се оди повеќе на 4 4 2 и 4 3 3.

Очекувано за Бакајоко, но зависи дали им одговараат условите кои ги бара Челзи.

Со евентуално доаѓање на Бакајоко не се исклучува и Адли, но не како главно засилување на АМ позиција, туку како универзален играч од среден ред.
Ептен лошо звучи таа комбинација од Диаз-Адли ако е планиран само за една позиција.
Ни треба подокажана опција за таму.

Ајде нека ги земат Бакајоко, Власич, и Берарди и конечно да зличиме на добра екипа.

Ако можеа да им го дадат Локатели на Ѓупвентус по принцип старо купуем можат и нас Берарди :icon_lol:

Беради може да се донесе по исти договор како Тонали, скапа позјамица и право на откуп.
Зависи тој дали сака да игра без притисок во екипа како Фиорентина или кај нас.

Добар третиот дрес

20210818_194854.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom