Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека со него ќе продолжиме далеку полесно него со овие двајца шо си отидоа ама ќе видиме, сигурно нема да има ништо пред да завршат Олимпискиве.Со Тео би требало лесно да се договорат, особено за вака големо покачување, но со Кеси како се одвива може да се искомплицира. Почна да се пишува за него исто како за Донарума, демек на две години, висока плата...
Како што разбрав за десно крило да игра ќе го земат а не за креативец.Izgleda Jojo ke potpise so nas, iako nikade ne pisuva ocekuvajte![]()
Izgleda Jojo ke potpise so nas, iako nikade ne pisuva ocekuvajte![]()
Јоветиќ?
Игра тој фудбал уште?
Па ако не и Красиќ нека го земат за десно крило![]()
Него може да го трампаш, само за Бернардески или Кутињо.Абе со Ромањоли шо бидна? Нека го увалат негде летово у замена некоја барем, ќе замине и он догодина без паре, пошто како игра сигурно олатата што ја бара Мино нема да му ја дада. 5 године го чекаа да бидне играч од него и курац, барем некој ќар да вида од него![]()
Него може да го трампаш, само за Бернардески или Кутињо.
Па што не го откупија ако докажа дека е класа?Кутињо ако дојде кај вас ќе растура,5 пати е подобар од цел напад и среден ред на Милан.И во Барса имаше добри утакмици но притисокот што го имаше од сите страни поради парите за кои беше платен му ја отежнуваа работата.2 сезони играше на погрешни позиции а на позајмицата во Баерн докажа дека е класа.
Затоа што и Баерн е во финансиска криза а Барса бараше премногу париПа што не го откупија ако докажа дека е класа?
Кутињо ако дојде кај вас ќе растура,5 пати е подобар од цел напад и среден ред на Милан.И во Барса имаше добри утакмици но притисокот што го имаше од сите страни поради парите за кои беше платен му ја отежнуваа работата.2 сезони играше на погрешни позиции а на позајмицата во Баерн докажа дека е класа.