Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес ако не им замериме тоа ќе биде некој следен натпревар.Се надевам некој ќе се врати за со Торино, може да биде ептен зезнато, а сега мора да се освојат 3 бода.
Автоматски споено мислење:
Ма зезна Тео во одбрана доста, а и во напад не беше добар...
Но, не е работата да се бараат виновници. Да си бидеме искрени сите велевме дека треба да ги одбегнат повредите и корона за да се борат за 4 место, а еве сега со повреди се 1 место. И со ептен крпен состав пружаат добар дерби натпревар, на кој што можеше сешто да биде.
Не може многу да плукаме, кога повеќето се и подобри и од што сме можеле и да замислиме.
Е сега, кога ќе изгубиш 3:1 многу работи паѓаат во вода и кога ќе го анализираш натпреварот можеш да најдеш замерки и за играчите и за Пиоли, но и тоа што бараме да се фатиме за нешто, значи дека направиле нешто, на речиси однапред изгубен натпревар (по играта се виде дека за нив не беше воопшто изгубен и навистина излегоа да победат).
И подобро пораз од Јуве, а победа против Торино, отколку две нерешени, а знаат да кикснат. Во Торино како финале да е треба да играат.
Денес ако не им замериме тоа ќе биде некој следен натпревар.
Повеќе голови се примени од таа страна.
Голем е кога не игра Ребич нема кој да помага назад.
Ромањоли се однесуваше како да има 45, а не 25 години. Спор, никаков 1vs1 и бега метар подалеку од играчот.
Следна утакмица се враќа некој од повредениве? Бенасер, Ибра?
Да бидеме реални ситуацијата со Ибра и со Бенасер се знаеше уште од пред католички Божиќ. Секоја чест на управата што реагира прикладно со ситуацијата и му искочи на тимот во пресрет со направените трансфери. #БобанАут
Sent from my iPhone using Tapatalk
И он и Диаз само у ЛигаЕвропа изиграа добри утакмици...Не знам дали сте приметиле дека Хауге не покажува апсолутно ништо со месеци веќе .
Не знам дали сте приметиле дека Хауге не покажува апсолутно ништо со месеци веќе .
Хауге многу е зелен,освен што е брз со топка и добар еден на еден со друго нема никаков придонес,воопшто нема прегледност на теренот и никаков дефанзивен придонес,треба многу да работат со него.И он и Диаз само у ЛигаЕвропа изиграа добри утакмици...
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Ќе биде.Побега треба да го вратат.. Дечкото игра одличо