Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Налетав на статистикава ко кец на 10ка на муабетов, огромен проблем ама од друга страна многу говори за тоа колку сме компактни ко тим и колку имаат напреднато.Искрено, колку не сум сигурен дека добро ќе одбранат прекин, уште повеќе не сум дека ќе реализираат пенал.![]()
Налетав на статистикава ко кец на 10ка на муабетов, огромен проблем ама од друга страна многу говори за тоа колку сме компактни ко тим и колку имаат напреднато.
Не знам искрено, секогаш поставеноста е сомнителна и многу лесно го губат играчот што го чуваат, тоа имам приметено и е прво што ми паѓа на памет вака.Вау, одлично, ова баш не го запазив, многу натпревари, а посебно овие од ЛЕ прават проблеми за да се запазат вакви работи.
Многу е заслужен и Донарума. Не верувам дека ќе остане долго, но освен што е одличен голман и лидер е. Баш го гледам секој натпревар како реагира и кај судија и кај противнички фудбалери, но како комуницира и со одбранбените фудбалери, а некогаш и ги организира.
А кога сме кај прекините, денес гаѓаа кај Калабрија цело време, затоа што е најнизок. Но не е ваљда тоа главен проблем на секој натпревар?! Ако е до висина и со Ибра и Леао лошо ги бранат, иако па тогаш играше Бенасер место Тонали, што му доаѓа само еден играч плус повисок.
Појма немам што е толку проблем.