Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ова со прекиниве не е само од сезонава, сезони назад ако памти некој увек лапамо голче од прекин па дури и од голманот на Беневенто [emoji16]. Што да праемо коа појќе од пола тим ни се пекенизери... Мислим дека Миленкович ќе заврши работа у тој поглед, 1.95 висок и одличен со глава...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Сите знаат дека тој ни одговара, ама управата мора да работи на тој трансфер во јануари. Нели не планира да продолжи договор.

Не знаеш кој бод повеќе боли овој вечерва или тој со Рома.
Фали Серхио Рамос играч на тимот.
Кјаер, Ромањоли и Габија, а многу често доаѓаат до шанса од прекин. 14 корнери 0 голови, тие еден корнер еден гол.
Ранокија 3 гола ќе даеше од тие корнери. :D

Тео иако имаше две шанси и нападот за голот е од него, ограничен беше во дефанзива, не сакаа да ризикуваат да оди напред.

Pioli nema muda da go izvadi Ibra koj bese katastrofa..Keseto nema promaseno penal pak Ibra sutira iako promasuva non stop..1000 akcii zaeba Ibra, da ne beshe sigurno ke pobedevme

Наредна со Селтик и со Спарта Прага се мн битни утакмици обавезно прва постава треба да игра:D

Кога сме више на муабетот за голови од корнер, ако добро памтам лани пред короната немаа гол дадено од корнер.. им треба блеки дефинитивно.

Онаква утакмица ко синоќа, Верона нема да има во следни 5 сезони. Два прекини, два гола и мртвило. Голманот фати невозможни топки, Тео Ернандез промаши невозможни зицери, една статива, еден промашен пенал и два гола поништени, 35 шута на Милан, 10 во оквир.. Што да праиш на таква утакмица ај..

Паузава иде во вистински момент, јас се надевав дека и Ломбардија како и некои други региони во Италија ќе им забрани на играчите да одат во репрезентации, барем ќе останеа во Миланело, ќе одмореа, ама ај и вака е добро. Треба да се издржи во добра форма и горен дел на табелата до јануари, а тогаш да се потроши она што се зачува летоска. Фали уште еден добар дефанзивец и еден искусен средњак во овој тим иначе Кјаер и Кеси ќе се распаднат до април. Ако успеат и некако Саличе да го избркаат и да соберат десно крило би било врв, ама не верувам во таа бајка уопште. Ни ја ни змејот чак. Бар до лето.

Точно е и дека нема потреба од стварање притисок со Скудето муабети, затоа што баш играњето без притисок после корона паузата го створи овој моментум на Милан, ама јебига, позицијата, утепаноста и изедначеноста на лигата во моментов си го праи своето. Најверојатно ќе мора да покажат и дека можат да се носат со притисок.

Не беше лоша утакмица вчера, не сакаше да влезе јебига, се дешава. Само се деси во лошо коло, со лош противник, кога можеше да се искористи шанса за да се соберат бодови и разлика пред конкуренцијата. Добро е што криминално лошата партија на имбецилот Калабрија се деси вчера, ипак знаевме дека иде и кај и да е ќе се деси. Не значи дека и следната нема да му е иста, ама мислам дека по теорија на вероватност би требало и гол да им дае на Наполи (што не му е страно нему), па таму некаде со Џеноа/Сампдорија да кикса пак. Вчера успеа да го напраи тој Закањи мисиш играчиште у пичку матер, ебате кретенот.

Пиоли вчера беше лош со измените. Немаше никакво фајде и потреба од Ребич, буквално ништо не изигра цело полувреме. Требаше Брахим наместо него да влезе во онаква ситуација и Хакан мораше многу порано надвор. Да се надеваме дека паузава ќе помине добро, нема да се појават нови коронаши и нема да се повредат таму низ терените во Лихтенштајн, Литванија и Ерменија и да глеаме добра утакмица против Рино Гатузо за две недели.

Кессие моментално зема 2,2 милиони.
Клучна фигура е во системот на Пиоли,реално немаме замена за него,секогаш е спремен и може да изигра и по 100 натпревари во сезона.
На овој што се изнапромаши пенали му дадоа 7 милиони па на Кессие може да му дадат 4 милиони.

Усто проклета. XD :ROFLMAO::ROFLMAO:

Не е само тој, кого како ќе испофалев потоа имаше помал или поголем пад.

Хакан (едно време дури и се чудев колку добро игра... сега можеби малку го поремети и ова со договорот), Салемакерс (добро, тој си е ограничен, но во последно време лошо и се позиционира, од тоа што сака секаде да биде и да помогне, често десниот бек останува сам... така и примија некој гол), Бенасер, а еве сега и Калабрија.

According to the report, Milan and Donnarumma are close to reaching an economic agreement.
The club offer €6.5m-a-year while the request is €7.5m. The two parties are getting closer with Donnarumma’s brother Antonio who would also sign a new deal with the club.:pos::pos::pos:
The only doubt surrounding Donnarumma's extension is linked with a release clause his agent Mino Raiola wants to include in his contract and that can be activated in case Milan fail to qualify for the Champions League. Milan do not want to include any release clause in the player's contract.

Тоа е брат. [emoji6]

Ако сака и братучедите нека земаат плата, ама да потпише подолг договор и без никаква клаузула.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Ибра е тој што ги прави играчите околу него подобри, истото беше со Ночерино на времето, истото е сега со Кеси и со Хакан. Видете му статистика пред Ибра и после Ибра.
Инаку 7м на Хакан таа плата би му ја дадил еден просечен Вест Хем во Англија или Кристал Палас па нормално е истата да ја бара и во Милан. Кога тимот оди на подобро и сакате да ви се бори за 1во место очекувајте играчите да бараат поголема плата, не може Хакан да зима помала плата од Елмас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom