Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Наполи киксна со Парма...Спал тешко дека ке направи некое изненадување...

Валда место Биља ке влезе во ростерот.
@cholismo знаеш што играч е овој Marc Roca?

Ако му намалена откупната клаузула од 40 мил на 20-25 мил поради испаѓање во втора лига добар трансфер за парите, за нешто повеќе подобро е да одат по Тонали.

Валда место Биља ке влезе во ростерот.
@cholismo знаеш што играч е овој Marc Roca?
Тоа ќе ти пишев кога го видов постот, лани беше еден од најдобрите во Ла Лига, оваа сезона го немам многу следено ама ваљда не заборавил фудбал да игра за една сезона :)

Чудно ако заврши кај нас или во Арсенал, а едно време го бараа Баерн ако се сеќавам и сакаа да платат клаузула.

Пакета ке беше добро да проработи,со Спал и Лацио беше солиден и таман помислив ке фати некој ритам го снема,Пиоли воопшто не го игра.

Потоа се чудат зошто Меси не освојил светски куп со Аргентина...па кај ќе освои, кога Билја му бил соиграч...прави непотребен пенал за црвен картон, па губи топка у средина за контра за израмнување...да ти ја посери целата тактика , што многу успешно го применуваа :(

Овој Салемакерс појќе карактеристики има ка бек, исти ми се со Калабрија... незнам како и зошто го потпишаа, ништо нема што треба за крило....

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Па нема кој да игра, Кастиљехо беше повреден, затоа е тој крило.

Sto kur togas go odkupija koga izigra 10 natprevari kako krilo i ednas ne otide na dribling

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom