Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Milanu je ponudjen Mario Rui, koji napusta Napoli. Milanu se igrac svidja, ali trenutno nije prioritet. #DanieleLongo #Calciomercato evo i ovaj Kaldara je peh igrac mozda i ode

Нема шанса да си иде Калдара кој ќе го купи кога цела сезона беше повреден..а и Милан нема шанса да го продаде за мала цена. Марио Руи читав не е толку лош али имаме 3ца леви бекови..Стринич ќе си иде сигурно, Лаксалт едино ако си оди да биде замена Руи може.

Да бе сега со сите играчи на Арсенал ќе не поврзат. [emoji38]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ќе го бркале Леонардо што го донесе Пакета за мали пари и го договори Евертон али му го блокираа трансферот. А ќе го остават Гатузо што ги форсира Сусо и турчинот секоја утакмица а овие од 50 утакмици 5 ги играат како што треба. Тој Газидис гомна да јаде ова е Милан историски клуб ,не е Арсенал со 4то место да си задоволен.

Сепак најголемиот проблем сезонава беше некомпетентната средина што ја имам,Џек се повреди уште во Октомври и не се врати,Биглија беше во аут три месеци,Пакета дојде крај на Јануари изигра солидно два-три месеци потоа се повреди па имаше неколку киксови и заврши сезоната за него.Хакан по потреба играше во средината но тој цела сезона е изгубен,целиот терет падна на некреативните Кесси и Бакајоко и секако некорисните Маури,Монтоливо и Бертолачи кои не се вредни ни за спомнување.
Пакета е сигурен,некорисните тројца сигурно си одат а за другите тројца е неизвесна ситуацијата од најразлични причини.Најсериозно и најозбилно треба да се размисли за средниот ред,не треба да се бара многу далеку и зависно од буџетот што ке биде на располагање во Серија А има солидни играчи во Veretout, Benassi,Freuler,Praet,Linetty,Barella,Fofana,Barak и секако Sensi.
Да не се разбереме погрешно ке ни требаат играчи што ке имаат епизодна улога во тимот,дај боже да обезбедат и поквалитетни фудбалери.

Ako ne se povredese Biglia, nemase da go vidime Bakayoko voopsto toa e fakt :D

Leonardo ima nos za brazilcite so Paqeta pogodi a ako moze i ovoj Everton da go zemat bi bilo idealno bar kako sto pisuvaat jas ne sum go gledal.

Овој Газидис све појќе и појќе ми иде на нерви
Чуекот вчера дошол и мисли Милан е негов и дека може што сака да прае...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Мене не ми се допаѓа ако пак има промени на позицииве на Леонардо и Малдини, тоа е непланско работење и нема да донесе стабилност.

Па сигурно тој сам не одлучува, туку има и други над него. Леонардо ако остане ќе донесе добри засилувања, ама само ако има буџет, а ако нема преговорите ќе му одат потешко.

Тој Луис Кампос го бараат за да им донесе профит како на Монако и сега на Лил, а на истите им донесе и успех, првите титула, а другите второ место после сезона кога се бореа за опстанок.
Добар скаут, знае да препознае талент и има направено добри трансфери за малку пари. Купува играчи за помалку од 10 мил евра. Најголема грижа е да не станеме клуб кој лесно продава играчи.

Ништо и од примавера, одамна немаат играч од таму и последна е онаа генерација кога излегоа Донарума, Калабрија, Кутроне и Локатели.

Негде читав дека на Леонардо уместо Пакета и Пјонтек у Јануари прва опција му биле Фабрегас и Ибра, затоа се спукале со гркот. Нека носат млади ама добри и да не ги продаваат после, а кој сака нека ги носи дали Леонардо или друг сеедно е. Едино за овој Евертон ми е криво мислам дека ќе биде играчиште а грков го блокирал трансферот.

Вечер незнaм дaли зa Сaсуoлo или Емпoли дa нaвивaм.
Лaни кoмшиките вo пoследнoтo кoлo oбезбедијa ЛШ сo пенaлoт штo гo нaпрaви "прoтивничкиoт" фудбaлер Де Вриј,сегa мислaм декa прaвдaтa требa дa излезе нa виделинa и дa гo лaпнaт вo пoследнoт кoлo.

Вечер незнaм дaли зa Сaсуoлo или Емпoли дa нaвивaм.
Лaни кoмшиките вo пoследнoтo кoлo oбезбедијa ЛШ сo пенaлoт штo гo нaпрaви "прoтивничкиoт" фудбaлер Де Вриј,сегa мислaм декa прaвдaтa требa дa излезе нa виделинa и дa гo лaпнaт вo пoследнoт кoлo.
Za koja pravda!? Pa be plesna 2 pati sezonava!! Da se nadevame samo na nekoe cudo

Ako vecer plasman vo LS znaci ostanuvanje na gatuzo na klupa bolje da izgubat. Sekoe scenario kade sto toj debil ostanuva trener e fatalno po klubot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom