Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Нема потреба нека игра Кесие по 54 натпревари во цела сезона.

Моментално и немаат услови поради ффп да донесат некој друг и само позајмица без задолжителен откуп им одговара.
Негативност му е тоа што на глуп начин може да ја изгуби топката.

Да беше се` уште во Монако други муабети ќе имаше за него. Ништо не ги кошта да го пробаат и онака имаат веќе еден испробан играч, а и на овој Челзи ќе му плаќа пола плата.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Нема потреба нека игра Кесие по 54 натпревари во цела сезона.

Моментално и немаат услови поради ффп да донесат некој друг и само позајмица без задолжителен откуп им одговара.
Негативност му е тоа што на глуп начин може да ја изгуби топката.

Да беше се` уште во Монако други муабети ќе имаше за него. Ништо не ги кошта да го пробаат и онака имаат веќе еден испробан играч, а и на овој Челзи ќе му плаќа пола плата.

Не знам што има овој што нема Локатели и Бертолачи на пример, освен што е од суријата преценети и преплатени црнци на Монако.
Ако земам да набројувам кои све фудбалери “ништо не ги кошташе да ги пробаат’’ низ годиниве-тастатурава ќе изгори. Еве ги пола од нив, уште ги пробуваат :icon_lol:

Додека го имаа Бертолачи пишуваше дека е бескорисен, а сега па што има овој, а нема Бертолачи. Сигурно има нешто што ти го немаш видено, а го видела управата, а ако веќе во тимот имаат друг сличен играч сигурно нема да го бараат и овој.

Уште недоговорен е прогласен за неуспешен трансфер. А ако се погледне на клупа немаат којзнае колку физички спремни играчи. Бертолачи се повреди на подготовките, ете колку може да се смета на него и плус е играч кој додека беше кај нас често се повредуваше.

MARCA reports there are problems between Valencia and Atletico Madrid regarding the deal for Kevin Gameiro.

It’s widely reported that Kalinic’s move to Atletico Madrid depends on the departure of Kevin Gameiro. :place::place::place::place:

Фактички сега со овој трансфер сте подобри од Интер, така? :icon_lol:

Не форсирај ко џони ебате, ќе ти вржем една наопачка :icon_lol:
Ако го земеме СМС подобри сме :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1533752504][/DOUBLEPOST]
https://www.youtube.com/watch?v=ex4MDNFg3Kc

watch

Чисто да знаеш кого Милан купува. Се работи за еден од најглупавите ликови и иеден од најлошите фудбалери кој било кога заиграле фудбал.

:pos::pos:
Ќе ја врати формата од Монако кај нас :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1533763103][/DOUBLEPOST]Вулверхемптон понудиле 60 милиони за Кеси, но биле одма одбиени.
Најверојатно денојве црнчето ќе добие нов договор !!

(y)

Последно уредено:
За Локатели секаде имаш дека новото раководство го стопира трансферот и не планира да го дава.
Negotiations between Sassuolo and Milan for Locatelli have been reopened. The player wants to leave to have more playing time. Today could be a decisive day for the deal.

15тина милиони со бај бек од 25-6 и нека го земат

Negotiations between Sassuolo and Milan for Locatelli have been reopened. The player wants to leave to have more playing time. Today could be a decisive day for the deal.

Ова е уште подобро пошо уз Бакајоко сигурно ќе доаѓа уште еден везњак.

Ова е уште подобро пошо уз Бакајоко сигурно ќе доаѓа уште еден везњак.
Вчера прочитав дека е можно и Биглиа да го продадат и додај ги и Монтоливо, Локатели, Бертолачи и Маури, а малку време до крај на трансфер периодот за да се донесат замени, освен ако имаат тројца веќе договорено.

Го испуштија Бадељ за без пари, добра опција и искусен и за Италија и ЛЕ.

Вчера прочитав дека е можно и Биглиа да го продадат и додај ги и Монтоливо, Локатели, Бертолачи и Маури, а малку време до крај на трансфер периодот за да се донесат замени, освен ако имаат тројца веќе договорено.

Го испуштија Бадељ за без пари, добра опција и искусен и за Италија и ЛЕ.

За Биља не верувам дека ќе си оди а искрено мислам и дека треба да остане барем уше сезонава, у подобар и поквалитетен тим според мене ќе игра далеку подобро а и премногу промени ќе бидат тоа.

Кеси, Биља, Бакајоко, Џек и уште еден везњак е сосема во ред но мислам дека ќе треба да соберат и уше еден искусен ала Валеро кога го собраа у Интер.

Малку е за средина со тројца. Им требаат 7-8 играчи за играње над 50 натпревари.
Двајца од набројаните се играчи кои сигурно ќе пропуштат едно 10-15 натпревари.
Бакајоко ако веќе е договорен и двајца CM и еден LM. Минатата сезона Бонавентура беше просек, а оваа сезона му е потребна голема конкуренција.

Види ги Наполи минатата сезона немаа којзнае каква замена за тројката во нападот, ама за во среден ред цела сезона си имаа тројца спремни играчи од клупа.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1533835144][/DOUBLEPOST]Излезе шпекулација дека агенот на Сусо денес бил во спортскиот центар на Рома, а исто и агентот на Пероти. За Сусо цело време изјавуваат дека не е на продажба, а и тој самиот дека сака да остане и покрај тоа што добил 4-5 понуди и ќе го продолжи договорот.
Не поврзуваат и со Саму Кастилехо од Виљареал. Игра LW, RW и RM

Последно уредено:
Нема да има доволно време да се истовари цело ѓубре ама ја и со Калинич сум задоволен, а со Монтоливо би бил на коњ.... со Абате би потсвршил во гаќи, ама тоа во некое друго лето, здравје.
Жал ми е за Локатели ама воглавом сам си е крив што не си обезбеди место и подобра позиција во ротацијата. Не дека е лош или без потенцијал, ама некогаш си се преценуваше во играта со некои непотребни потези како тие невозможни пасови, неумесни стартови или па дриблизни што поспретни фудбалери не ги пробуваат.

Од проста задача како и работен опис „Дефанзива на средина на терен и обичен пренос на топка од линија во линија“- за што задоволуваше критериуми со градба и техника, успеа да направи нешто комплицирано. Тачно мислам дека голот со Јуве го крена во небо, помисли дека е нешто што не, е и од таа утакмица натака само сакаше внимание.
Убаво би било клаузула за откуп, па да причекаме да видиме како ќе созрее и како ќе се развие, ама ја некако не верувам дека би го достигнал потенцијалот.

Нема да има доволно време да се истовари цело ѓубре ама ја и со Калинич сум задоволен, а со Монтоливо би бил на коњ.... со Абате би потсвршил во гаќи, ама тоа во некое друго лето, здравје.
Жал ми е за Локатели ама воглавом сам си е крив што не си обезбеди место и подобра позиција во ротацијата. Не дека е лош или без потенцијал, ама некогаш си се преценуваше во играта со некои непотребни потези како тие невозможни пасови, неумесни стартови или па дриблизни што поспретни фудбалери не ги пробуваат.

Од проста задача како и работен опис „Дефанзива на средина на терен и обичен пренос на топка од линија во линија“- за што задоволуваше критериуми со градба и техника, успеа да направи нешто комплицирано. Тачно мислам дека голот со Јуве го крена во небо, помисли дека е нешто што не, е и од таа утакмица натака само сакаше внимание.
Убаво би било клаузула за откуп, па да причекаме да видиме како ќе созрее и како ќе се развие, ама ја некако не верувам дека би го достигнал потенцијалот.
Абате ќе го чуваат од причина што не знаат што како ќе е со Конти. Па ризик е сеа да го шитнат пошо само со Калабрија ќе останеме. Доколку Конти успее да остане здрав сезонава, дај боже, наредно лето Абате иде во Млс скоро сигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom