P
PewDiePie
Гостин
На 17 и 24 ама не знам каде првоToooo
Koga se igrat kaj nas kazetemi tocno se nadevam ne pred 13 avgust?
Иначе на Филип 2 нема да се игра а ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На 17 и 24 ама не знам каде првоToooo
Koga se igrat kaj nas kazetemi tocno se nadevam ne pred 13 avgust?
Не бе на градски ќе се игра. Нема зашто да не се игра.Ајддееее ќе се оди во Тетово кај шошоните![]()
Вардар ако игра ист ден тешкоНе бе на градски ќе се игра. Нема зашто да не се игра.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Па нема ќе напраат едните на 17 другите на 24. Во тетово посекако нема да се игра. Струмица е друга опција.Вардар ако игра ист ден тешко
Абе каква стумица гони тоа сељандури да се срамиме со Милан на таков стадион.Па нема ќе напраат едните на 17 другите на 24. Во тетово посекако нема да се игра. Струмица е друга опција.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Друго е со змејот.Конечно Милан има бекови.
Повеќето проблеми во одбраната изминативе 3-4 сезони, ако не и појше беа бековите и импровизациите на тие две позиции. Изминативе утакмици Родригез покажа што ти значи да имаш асолен бек во тим, вчера пак асистенција за вториот гол. Многу битен дел од играта се баш бековските позиции и многу ми е мило што Милан конечно солидно ги покри.
Кеси - а у какво засилување у пичку матер.
Чалханоглу - одамна Милан немал ваков играч во тим. Средина и никакви импровизации со крило.
Андре Силва - одма се гледа дека ќе биде голем играч. Доцни физички што е и нормално, ама доволни се 2-3 потега за да се види. Со него треба полека и без преголем притисок. Голем напаѓач ќе биде, не сум сигурен каде, сакам тоа да е во Милан, ама ми се чини као огромен потенцијал. Му треба добар референтен играч до него, за да го растерети. Ибра е идеалниот. Може и Аубамејанг. Коста е отпишан мислам.
Денес можни противници за плејоф: Маритимо, АЕК, Ѕвезда, Осијек и Шкендија.
Еве топ варијанта: Шкендија сеа, а во група со Вардар.
Ајде змеју, можеш ти.

Може би биле прв избор кај овие екипи. Немаат којзнае какви играчи за да имаат конкуренција. Торино со Локатели, Бенаси и Басели би имале одлична средина составена од млади италијанци.
И да ги откупат ќе имаме бај бек клаузула. Исто како што направи Рома со Пелегрини.
Шкендија![]()
На градски ќе се игра? Карти кога,каде?![]()

ncc amaАјддееее ќе се оди во Тетово кај шошоните![]()