Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мора да се идееее!!!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Па нема ќе напраат едните на 17 другите на 24. Во тетово посекако нема да се игра. Струмица е друга опција.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Абе каква стумица гони тоа сељандури да се срамиме со Милан на таков стадион.

Мора ФФМ да средат на Филип 2 да се игра,полн да биде стадионот се навивачи на Милан ! :)

Првата утакмица е на 17 август во Скопје

Само Градски, сум се дерел на цел глас коа видов со Шкендија дека играат. :vozbud::vozbud::vozbud:

Конечно Милан има бекови.
Повеќето проблеми во одбраната изминативе 3-4 сезони, ако не и појше беа бековите и импровизациите на тие две позиции. Изминативе утакмици Родригез покажа што ти значи да имаш асолен бек во тим, вчера пак асистенција за вториот гол. Многу битен дел од играта се баш бековските позиции и многу ми е мило што Милан конечно солидно ги покри.

Кеси - а у какво засилување у пичку матер.
Чалханоглу - одамна Милан немал ваков играч во тим. Средина и никакви импровизации со крило.
Андре Силва - одма се гледа дека ќе биде голем играч. Доцни физички што е и нормално, ама доволни се 2-3 потега за да се види. Со него треба полека и без преголем притисок. Голем напаѓач ќе биде, не сум сигурен каде, сакам тоа да е во Милан, ама ми се чини као огромен потенцијал. Му треба добар референтен играч до него, за да го растерети. Ибра е идеалниот. Може и Аубамејанг. Коста е отпишан мислам.

Денес можни противници за плејоф: Маритимо, АЕК, Ѕвезда, Осијек и Шкендија.

Еве топ варијанта: Шкендија сеа, а во група со Вардар. :cool:

Ајде змеју, можеш ти.
Друго е со змејот.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Може би биле прв избор кај овие екипи. Немаат којзнае какви играчи за да имаат конкуренција. Торино со Локатели, Бенаси и Басели би имале одлична средина составена од млади италијанци.

И да ги откупат ќе имаме бај бек клаузула. Исто како што направи Рома со Пелегрини.

Шкендија :pos:

Се сменија работите, клубовите си форсираат свои фудбалери, за да ги продадат и заработат. Единствено да го продадат со право на повторно купување, затоа што така и другиот клуб заработува. Скоро никој клуб не сака да ти прави услуга, освен ако не е ептен во лоша состојба или па некои други интереси да се во игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom