Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Надевајте се дека Локатели ќе добие поголема минутажа.
Mоментално при крај на прво полувреме 5:0, Лападула два гола, Нијанг, Поли и Луиз Адриано.

So mladata reprezentacija e zatoa ne igra na prijatelskava, ako mislis deka nema da igra radi faktot sto ne igra na prijatelskava

5-0 Водиме на полувреме против швајцарски Чиасо.

Ромањоли сува класа од играч, коска е.

Каква косица фура ко Неста на времето, уште стегач му фали.

Ромањоли господин човек само мора под итно да ја скрати косата. :D
Бонавентура никад нема да биде класа.
Де Шиљо принцеза. Кога се појави пред неколку години прав лав, а сеа нешто се попедерчи.
Донарума како топола. Да се крене на прсти може комотно да смени прегорена сијалица на рефлекторите.

Нека му е со среќа, ќе беше одлично да се почне со него новава ера ама тоа е тоа.

Montella: "In January I want a midfielder with characteristics similar to those of Montolivo who can also play in midfield of two."

Montella: "Fabregas? He doesn't have these characteristics."

:несвест:

И да му го донесат Фабрегас тој ќе го игра на местото на Бонавентура. За таа позиција бара играч со подобри дефанзивни каракатеристики.

Есиен :D

Бадељ ќе го бараат сигурно..добар играч е он не е лош, и за Хрватска играше доста добро..сезонава го немам гледано и воопшто Фиорентина незнам во каква форма е.

ова официјално или? :eek::eek:

Ignazio Abate has reportedly been appointed as the new captain of Milan following Riccardo Montolivo’s injury.

Montolivo is out of action for the next six months after tearing his anterior cruciate ligament while on international duty with Italy.

According to Mediaset Premium, Coach Vincenzo Montella has chosen the next captain who will inherit the armband.

It’ll go to full-back Abate, who has notched up 234 competitive appearances in a Rossoneri jersey.

:pov:

Па аБотот беше заменик, логично дека он ќе биде капитен... ама тоа не е битно сеа, секако неможат на пола сезона да им ја одземат лентата и да ја дадат на скроз трет... Инаку у тимов немамо сериозен кандидат за капитен =) (Ромањоли или Донарума, ама штознам млади се...)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom