Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
колку сме упросечени тоа чудо некое, грев да ти е да ги гледаш[DOUBLEPOST=1446064651][/DOUBLEPOST]сеа во второво хонда ќе не опраи режисеров како го најавува ти се чини ројс или роналдо се спрема да влези

Последно уредено:
Нека го лупне одма Адриано у второ напред со Бака пошто само тие можат да напраат нешто овие другиве абер се нема... Да неможат една акција да поврзат бе, малу да притиснат, позиција да шутнат... шут у гол немаат бе, еден шут у голман барем!

Черчи не е толку лош, многу е подобар за разлика од претходната утакмица, уште во 20та минута го имаше првиот успешен центаршут, а следуваа и уште неколку, ама сепак треба почесто да се напаѓа преку левата страна. Со тој стрим што почнав да гледам не забележав зошто излезе Абате, ама го фатив моментот кога тоа голманчето ги покажа своите способности, јес да одбраната беше небитна, од офсајд позиција, ама добри рефлекси покажа. Кој ќе брани ни е најмал проблем, дали Лопез или Донарума не менува многу, ама треба Лопез да си брани, пред се е големо понижување да брани дете од 17 год. пред него, може во купот да му се даде шанса.

Бонавентура ептен потсеќа на Боатенг. Колку само ја гуши топката. Кој му дал бе онаква слобода во играта бе.

Втора година по ред аут и корнер да не се знае да се изведе.

Бонавентура ептен потсеќа на Боатенг. Колку само ја гуши топката. Кој му дал бе онаква слобода во играта бе.

Добар е Бонавентура, барем има мадиња да превземе одговорност не се крие од топката. Башка топката шо му ја даде на Бертолачи беше ебење, штета тоа шо Бака не го погоди.

Заслуживме поголема победа. Черчи неможам да кажам дека изигра лошо.
Дали имаше фаул врз Донарума незнам, али има нешто у детево. Се гледа дека е екстремно талентиран за своите години. Дали треба да стартува на вакви утакмици (против полабави противници) - ДА!
Ми се свиѓаше тоа што напнаа за 2-0. Имаа многу пропуштени шанси, особено Кучка. Јеби га, денес не даде гол али кад - тад ќе рокне.
Едина ствар е што сме преспори у развој на играта, мора побрз продор на пасови да има.

Знаев! За малку НГ ќе ја пишев, ама повеќе се исплаќаше 1 да биде :D
Многу подобро 2ро полувреме, ама на крај за малку ќе не заебаа, од прва помислив дека судијата покажа кон центарот за 1-1, ама фаул свирна, а реално може и да немаше фаул.

Мислам дека немаше фаул, ама и на Бонавентура не беше офсајд, 100% шанса за гол. :coffee:

Небо земја двеве полувремиња.

Првово беше мртвила, второто одма влегоа поинаку и криво ми е што беше само 1-0. Многу зицери промашивме, играчите освен Монтоливо сите горе-долу изгираа добро.

Има голема промена кај Черчи и тоа ми се допаѓа, му се крева самодовербата.

Ромањоли е ѕвер, Алекс изненадувачки смирено изигра. Де Шиљо како Де Шиљо, вообичаено. Антонели МОТМ.
Донарума ќе го биде :) да му ебам конструкцијата. Направил рекорд - најмлад голман во Серија А што направил клин шит.

Следно ќе треба машки да одиме на Лацио и мислам дека нема причина зошто не, две победи во ред имаме, атмосферата во тимот е добра, верувам ќе земеме бод(ови) таму.

вечер ставајте сите пари што ги имате на МИЛАН !!!!! :busi::uzi:[DOUBLEPOST=1446037602][/DOUBLEPOST]
http://sopcasthd.pl/ ..
Fala dzoko za advajsot. Fala servantes za linkot. I sea da mi kazese kako gi naogas ovie linkovi. Prosto odis na sport kanalot i go baras mechot?
Prerpostavuvam stalno nekoj frla linkovi tuka a?

Ако може и наредна да се тепа ќе биде многу убоо :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom