Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Diego Lopez; Calabria, Alex, Ely, De Sciglio; Poli, De Jong, Bertolacci; Honda; Matri, Niang.

AC Milan will be fine without Ibrahimovic - Mihajlovic

Mihajlovic was unable to shed much light on the situation, but is happy with the side he has built so far.

"I don't know what will happen with Ibra," he said.

"We have a great team and we will do well no matter who arrives at the club."[DOUBLEPOST=1437826342][/DOUBLEPOST]http://vipbox.biz/soccer/watch-1jjj9-ac-milan-vs-inter-milan#

Последно уредено:
Ако против ваков тим на интер не лупнеме бар 2 гола срамота ќе е .

Ау, како до сега ме нервира Нианг. Се гледа дека инструкциите се да се игра едноставно, без задржување на топка, брзи пасови, тој ќе ја земе, ќе тупи, ќе сили, посебно ако е блиску до шеснаесетник, често и вади некои безврска пасови, тотално непрецизни...

Или ќе разбере дека фудбалот е колективна игра, а дека тој не е Бог или нека лета од Милан, па нека е колку сака талентиран.

Матри и Нианг :facepalm::facepalm:

Нианг ти е само еден црнец без мозок. Исти кур ко Балотели и затоа никад нема да биде играч.

Ако дојде Ибра ќе си одат и двајцата. Добар ли е Калабриа?

Шо е крив Нианг ко добива топка 3 метри назад

Со вакви Матри и Нианг, нема да дадат гол ниту против ОУ Вера Циривири од с. Дебреште.

Шо е крив Нианг ко добива топка 3 метри назад

Крив е за целото полувреме, напишав во пост уште пред да се случи тој глуп пас на Матри. А и во тој напад, требаше да биде поактивен, а не да стои статичен, мораше да тргне и да бара топка, посебно затоа што двајца се враќаа...

Колку е неписмен овој Матри :aplauz:Овој Ели ми остаи најдобар впечаток.

Едит. Среќа па Ел Шарави беше проблем во тимов па за тоа не не бива

Колку е неписмен овој Матри :aplauz:Овој Ели ми остаи најдобар впечаток.

Едит. Среќа па Ел Шарави беше проблем во тимов па за тоа не не бива

Ели е одличен како бек ап опција.млад, добар во воздушните дуели, добар во позиционирање ја чита играта имаше два интелегентни тактички фаули на нивна половина,само да припази со тие излетите напред две контри ни направија по такви грешки.

Крив е за целото полувреме, напишав во пост уште пред да се случи тој глуп пас на Матри. А и во тој напад, требаше да биде поактивен, а не да стои статичен, мораше да тргне и да бара топка, посебно затоа што двајца се враќаа...

Воопшто не беше статичен наместо си беше, Матри тука успеа да го промаши не па уште да тргнеше понапред кај шо најверојатно голманот ќе ја собереше топката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom