Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Но во право се што го исмеваат факултетот за новинарство. Нема никаква потреба од таков факултет, а овој уште се занел како да специјализирал хирургија, па демек само тој може да оперира...
не, добро.. можеби тој факс за новинарство не е неш посебно а и онака ја прв пат слушам за тоа чудо.. ама не може да се исмеваш на некој со повеќе искуство од тебе бе.. дечково и онака и без факсот работи како новинар во некоја тв колку што знам, ама ако не ниш др барем се потрудил да се запише таму и да стекне некое искуство.. ја колку што знам панче нема ни искуство, ни новинарство завршено ни па факс воопшто..

Но во право се што го исмеваат факултетот за новинарство. Нема никаква потреба од таков факултет, а овој уште се занел како да специјализирал хирургија, па демек само тој може да оперира...

Ова студии за новинарство е на Правен факултет не е лош воопшто, за разлика какви факултети имаме во државава aka Руски, Американ КолеЏ, Европски, Смилевски итн :icon_lol:

Овој Панче гледам коски оставил на Сан Сиро секој викенд..... ја од Бугарија подалеку не сум отишол... тиебам живото у пичка да ти ебам :icon_mrgr:

Овој Панче гледам коски оставил на Сан Сиро секој викенд..... ја од Бугарија подалеку не сум отишол... тиебам живото у пичка да ти ебам :icon_mrgr:

бизниси блузички за фан клубот = сан сиро, ситна роба :D

tumblr_lteb9ruZoi1qfvcb1o1_400.gif

Броки започнува со победа, младите растуриле денес, тепале 4:0 против Цитадела. (y)

Inzaghi: "Torres likes to make penetrating runs and find open space, while Balotelli prefers to receive the ball at his feet."

Значи јасно е што сака Пипо и вистина беше тоа што го збореа дека сакаат некој што ќе знае да се снаоѓа во 16тник.

Sacchi was harshly critical of Balotelli, claiming "we'll finally see what Milan can do."

Abbiati, Agazzi, Lopez, Abate, Albertazzi, Alex, Armero, Bonera, De Sciglio, Rami, Zapata, Bonaventura, Essien, De Jong, Honda, Muntari, Poli, Saponara, Van Ginkel, Menez, Niang, Pazzini, Torres.

Ова биле дилемите за нападот

Бонавентура-Менез-Хонда или Менез-Торес-Хонда

значи сепак ги наредија "пријателскиве" :D

Ги нема Мексес и Закардо :D
После тоа куропецање на Закардо очекувам сезонава да скапе на промаја на трибини.

А и Мексес одбил платата од 4 милиони да ја подели на 2 год по 2 милиона и си останува со уште 1 сезона договор.

Балотели цреп за Ливерпул, 2 утакмици ништо не игра, како со играч помалце да се овие :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom