Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Milan are interested in signing Lucas Moura.
Да не ни е досадно.![]()
Ако ги шитне Јуве Видал и Погба, а Пирло на 35 години со нова средина нема да фнкционира, треба само да му ја ојачаат одбраната на Пипо и да гледаме како од кафез пуштен Шарави ни го носи скудетото.![]()
Ај се кладиме дека од 38 кола на 30 ќе има настап сезонава ?lol Пато втор дел, уште му фали да ја клецни Барбарчето и да го пуштиме за 10 че.
Нема радост, ај барем рома си го зедоја итурбо сеа че се натегаме за Черчи до 30 август и на крај со Тарабт че си останиме.
Ако ги шитне Јуве Видал и Погба, а Пирло на 35 години со нова средина нема да фнкционира, треба само да му ја ојачаат одбраната на Пипо и да гледаме како од кафез пуштен Шарави ни го носи скудетото.![]()
Нека појачаат голман и одбрана и ќе плачат сите грофици од Центар до Драчевоdali si ti normalen za skudeto prajs muabet?Skudeto so vakvi igraci ne gleame osven ako ne igrame u MKD liga
Нека појачаат голман и одбрана и ќе плачат сите грофици од Центар до Драчево![]()