Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Си оди и пакувај го дресот што го купи минатата сезона. :D

Di Marzio: "The departure of Kaka initiates the negotiation Milan-Iturbe: ready for the payment plan"

The well-known journalist Gianluca Di Marzio, an expert in the transfer market during the program Copacabana Day handled the situation Milan-Iturbe, here are his words: "After the period of ownership, now begins the Milan market on Iturbe, conditional on the future of Kaka : in case the Brazilian unable to conclude the agreement with dual Orlando and Sao Paulo, AC Milan could get a gig really heavy, 8 million euro gross per year, beginning negotiations with Hellas Verona and delaying the Argentina's payment in several installments, the first installment by paying a very conspicuous in the coffers of La Scala. "

Ајде Исус потпиши веќе еднаш!!

2 дена не сум отворил компјутер, и сега оп прекрасни вести... Ајде момче оди си, што побрзо оди си !!:vozbud:

Суљо гази за Гана штета што нема да игра против Кристина :D

Само што секогаш му фалела конзистентност!

Добар играч за на клупа.
Добар тренер итоа како ќе знае да ја извади конзистентноста. Кај него проблем е што е теле. Пола утакмица по гаќи ја изигра.

1. Добар тренер итоа како ќе знае да ја извади конзистентноста. 2. Кај него проблем е што е теле. Пола утакмица по гаќи ја изигра.

1. Не, не зависи се од тренер.

2. Токму тоа, и јас мислам дека проблемот е кај него.

1. Не, не зависи се од тренер.

2. Токму тоа, и јас мислам дека проблемот е кај него.
Види кога му е врвот во кариерата и кој му беше тренер. Уствари знаеш.

Барбара изјавила као се надевале дека ќе имале сопствен стадион до 2020 година....
Нели ќе се градеше , ќе беше готов до 2017.. ништо од стадион по се изгледа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom