Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Закардо бе, ти ебем циганот црн усмрден, ај мрш у пизду матер, се напиздив скроз...

Ако не планира да го игра џабе да не го повикуваат. Мали ќе чекаш Закардо да се пензионира. :sleep:
На неважен натпревар се глупираат. :facepalm:

Тоа е тој песимизам за милан што ми фалеше :D
Псеимистичниов ќе ти фали 6 месеци, денес си лапна бан. :D

Каков пенал бе слепец еден. Џабе по 5 судии има.
Штета фиорентина шо не победи

7-ми сме ,подобар меѓусебен дуел иаме од Торино ,од следната сезона ќе газаме у интертото куп !!!

И сега што? :) Знае некој во клубот како понатаму? :)

И сега што? :) Знае некој во клубот како понатаму? :)
dead-end.jpg

:icon_lol:

Убаво ќе беше да се игра УЕФА догодина, ама ако решиле да го оправат клубов и ова може да биде убава ситуација.
Најубави 15тина минути од цела сезона ми беа денеска кога играа заедно #, Балотели и Шарави жими се, фацата на Де Шиљо кога го напушташе теренот после тој банален црвен картон исто така беше интересна, детено е прав професионалец, срам треба да ги фати оние другине говна од него, ако е 18 години.

Интересен податок кажа рускиот коментатор за Сасоуоло, последна утакмица со нив му беше на Алегри, а излгеда дека и на Сидорф ќе му биде последна. За наредна сезона имам желби, ама надежи баш и немам. Некои трансфери кузнае какви не очекува, задоволен би бил со тоа да нема распродавање на талентот од екипава.

Со стадионов шо направија, ќе се гради ли, им одобрија ли тоа шо требаше?

Milan are paying €2m per year to rent Casa Milan. It will be possible to buy the place in 2019 as mentioned earlier. Meanwhile Via Turati was sold for €11m.

BoB53-XIgAA4lSR.jpg FOTOGRANDE6_big.jpg FOTOGRANDE3_big.jpg
Bn_V_tdCQAE_mCl.jpg

И пак со црнцине у преден план :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom