Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има, ама далеку сум од метрополатаима ли фудбалеришта од фан клубов да направиме едно екипче за фудбал?
Има, ама далеку сум од метрополата![]()
Таа година Серија А беше најбедна, немаше буквално никаква конкуренција, може да се каже дека Ибра сам ја донесе титулата. Алегри до каде е се виде баш таа истата сезона против Тотенхем во ЛШ, а од следната сезона кога се направи тој Јуве на Конте стана се јасно.Не е малце глупо да споредувате човек кој ви донесе титула и човек кој е на клупа неколку месеци? (и покрај се имам слабо мислење за Сидорф како тренер)
Ел Шарави беше играч уште во Падова, џабе не го платија 12 мил. Не е бил некој анонимец купен за 1 мил.
Де Шиљо си фати место затоа што Абот е дрво.
Абре каква шанса им дал кога на тие натпревари првотимците беа повредени.
Не можеш да ги споредиш овие другите играчи со Ел Шарави поради цената што ја имаа кога беа во сериа Б. Како тоа Ел Шарави не бил познат, а имал цена од 15 мил евра?
Првата сезона Ел Шарави доби повеќе минутажа поради болеста на Касано. Инаку тешко дека ќе фатеше место покрај двојката Касано-Ибрахимовиќ.
Играше на двата натпревари со Удинезе и даде голови баш кога Ибрахимович беше повреден и казнет. Минатата сезона играше сам во нападот и немаше голема конкуренција.
Де Шиљо таа сезона изигра 3 натпревари и тоа кога Абот беше повреден и еднаш играше со Замброта па со Антонини. На дербито со Интер Бонера играше лев бек и се повреди па влезе Де Шиљо.
За мене Алегри беше тренер на кој требаше да му се повредат важни играчи па да проба со некој од младите.
Исто беше и оваа сезона со Кристанте дебитираше кога Монтоливо беше повреден.
Па по заминувањето на Замброта нели изјавија дека Де Шиљо ќе биде дел од сениорскиот тим? Останавме само со Абот, Бонера, Де Шиљо и Антонини како бекови
Го видовте составот на Бразил за светско ??
Повикани се Робињо, Кака и ради одличната форма на кака и брат му го зеле за светско![]()
нема врска, не е ни изненадување за мене оти и онака не очекував да го викнат.. можеби сакав ама то је то сегаОсвен за Мартина, за никого друг ова не би требало да биде изненадување...Важно се потруди целиот клуб, од управа до навивачите да отиде на СП. Уште само тој да играше подобро.
![]()