Од тројца другари што навиваме за Милан едниот утре 2ка ја пиша на ливче, а другиот типува дека ќе ни се случи катастрофа, што истата работа (ќе) ја изјави цел свет ама кога станува збор за Милан имам кажано дека ако не мислам дека ќе победи (дали против цитадела или барселона) ќе престанам да го гледам тимот и да навивам за него. Иако сум тежок песимист за се во животот, кога станува збор за ова можеби страдам од Сунѓер Боб-ов комплекс каде секогаш си негувам една смешна надеж и оптимизам.
@Нинович , јас ти и змејот сме засега или има уште некој?
Верувам дека има, ама можда поради цел песимизам и разочараност кои се надвиснати над Милан во моментов, глупо им е да кажат.

Скроз се согласувам со тебе, ако немам барем малку оптимизам и ако не мислам дека Милан ќе победува, уопште нема зошто да го пратам тимот.
Кај мене често, кога е Милан во прашање како што може да се забележи по постовиве, преовладува навивачкото, пред рационалното расудување.
Искрено, мислам дека цела паника поврзана со Атлетико е малце пренагласена во моментов. Милан е ужасен и исклучително лош, да, ама далеку од тоа дека е аутсајдер во овој дуел. Играчки гледано, има во Милан потенцијал за да се помине ова осмина-финале.
Не сум превише убеден дека Атлетико може цела сезона да ја изигра на олку високо ниво, а од друга страна убеден сум дека дури и овој Милан може да изгледа подобро од ова како изгледаше досега. Едноставно, крајно време е формата на Атлетико да тргне во надолна линија, а Милан да извади добра утакмица.
Слободно ова сфатете го као уште едно млатикурчење додека надуван летам на грбот на змејот, сфатете го као панично фаќање сламка за спас, како тешење во неможност да се прифати суровата реалност, ама јас секако со змејот до мене, утре со оваа помисла ќе седнам да го глеам Милан.

Добро вика џимеј, можда е смешна надеж само, ама тоа е затоа што е прејак хашишов браЧе...
Едноставно, неам јас што да се плашам, нека се плашат оние од Атлетико, тие играат против Милан. Милан, ваков - таков, е тој кој предизвикува страхопочит. Сите тие играчи од Атлетико као мали мастурбирале на Милан. Колку и да е лош Милан, верувам дека ним треба да им се тресат ноџињата утре коа ќе излагаат на Сан Сиро. Ако не од страв и почит, тогаш од превише мастурбирање.
Немојте да го протолкувате ова сеа као демек сакам да кажам дека сум поголем навивач од некого.. Кажувам само како размислувам.