Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Незнам што е потешко,дали да ги читаш Миланњус кои ко прва вест објавуваат биографија на Коентрао,со што предизвикуваат мало влажнење кај навивачите кое многу јасно ќе биде залудно штом дојде лето,или да го читам Бомбастичниов што вика дека можно е да им текне во 5 за 12 да го стават Бонера против наполи. :rolleyes:

Чак и оние комшикине она злото Бранка го избркаа,а ние бе.........

Вечер ГГ3+ за друго ни знам ни ме интересира.
Ил Капитано не е повикан за со наполи така да неможе да влезе грижа помалку,... гајле му е наредна сезона Алекс Партнер ќе му биде ќе си газат двајцата заедно...

Fernando has signed a new contract until 2017 with Porto
Eден помалку од листата на Галијани. :pipi:

Ночерино си отиде затоа што за него немало место во формација 4-2-3-1*, а веќе два натпревари по ред Вест Хем ја користи таа формација. :)

*Не дека во некоја друга ќе имаше место за него.

:cautious:

Bf938JyCYAI1RHy.jpg

Абате ја има почнато кариерата како крило...башка и во торино играше на таа позиција пред да се врати во милан...

да, но чудно ми е, никогаш не сум го гледАл вака, сидорф сигурно има некој план со него.

Проба и Леонардо да го игра крило два-три пати ајванов.... џабе. Не верувам и денес нешто многу да направи.

Изгледа дека # ќе игра на местото на Кака.

http://www.milannews.it/il-match/mn-conferme-su-abate-nei-tre-trequartisti-kaka-in-panchina-135981

Абате веројатно е ставен за да придонесе дефанзивно повеќе, посебно затоа што на таа страна би требало да игра Инсиње, башка да се искористи неговата брзина и експлозивност. Центршут!? :D

Абате десно крило, стартуваме со еден шпиц пак (Пацо на клупа) = нов пораз :) и одличниот Зедорф.

Рами, Мексес - се надеваме дека ова е сигурно и нема у 5 до 12 да се премисли и да го бутне бонера пак стартер. Иначе, Бирса пред Робињо некако не ми фаќа око не играме со перуџа, со наполи играме ало ѕедорф. Колку и да е лош роби, некогаш знае да изненади

Бонера е казнет не може да игра, пратите вие нешто или не да му ебем ??

Ночерино си отиде затоа што за него немало место во формација 4-2-3-1*, а веќе два натпревари по ред Вест Хем ја користи таа формација. :)

И два натпревари Ночерино не игра !!

Иначе вечер, Есиен и Де јонг едвај чекам да ги видим заедно...
Незнам што ипробува Кларенс со Абот, али ај да видимо...
А ако игра # место Кака ја сум среќен, најсреќен, уште од сеа, па макар изгубиле, само да не го глеам мртвион како се влече по терен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom