Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Балотели синока добил само еден мал грч кажааа сега на супер спорт.
Иначе лично сум задоволен од вчерашното издание а подотово од Монтоливо ,Поли и Де Јонг со кои добиваме средина како онаа што ја имавме во 2007, како резерва би дошол Мунтари.
Нападот со Балотели ,Ел Шарава а ако се донесат Лјаич, Хонда и заедно со искусниот Робинјо е бонбона.
Едино не плаши одбраната и штпоерите, Силвестре е големо дрво и е најглупиот трансвер летово во серија А, паничар без никаков точен пас кон нападот. Позитивно ме изненади Лоти кој последните 10 минути ги одигра многу јако,но тоа не е мерило баска уште е дете.
Друго што ме радува вчера е изданието на Поли како десен бек. Пак ке речам Поли е играчиште какво што ни требаше ...за разлика од ланската непродуктивна и копачка средина годинава гледам креација.

Лоти, Лоти, Лоти, Лоти, Лоти

Иоти се вика детето, ИОТИ !! Кај видовте Л у името негово ??

Лоти, Лоти, Лоти, Лоти, Лоти

Иоти се вика детето, ИОТИ !! Кај видовте Л у името негово ??

на нашки би било Јоти :)
само поради едначењето по звучност во нашиот јазик, И преминува во Ј со цел да се олесни изговорот.. очигледно дека некој I го гледа како мало л на латиница и затоа.. ама важно и Иоти е 100 пати поточно од Лоти :pos:
п.с не сум некоја од тие лингвистите, ама барем овоа не е неш ново :icon_mrgr:

Поли одличен (y). Добро засилување е гледајќи ги подготовките, ќе видиме понатака.

BRG4oLiCUAAWNdo.jpg:large

носталгија.. левел 123456789 :place:
извини марли, морав.. :icon_mrgr:

Поли вчера играше и десен бек, и тоа сасвим солидно, само да не почне да го шета Макс ко Урби што го шеташе :icon_lol:

Galliani:"I was worried about Balotelli's injury, but it seems like it was just cramps."
"Poli is doing well as a midfielder and as a right back. Emanuelson is doing well as a left back."
Сите играчи ни се универзални уште голмани да ги направиме. :icon_lol:

Има можност со браќата од Џенова да работиме заедно на трансфер за Инди Мартинс од феенорд

kobe_01_MGbig.jpg

BP3p506CUAEh9oP.jpg

559721_639462652740280_1603912143_n.jpg

следен... ??
500 евра награда за тој што ќе го погоди следниот среќниќ :rolleyes:
п.с а ние вака да си земеме некој од дечкиве на тест период?? кога болт има шанси да настапи за јунатед, тогаш.. :D

kobe_01_MGbig.jpg

BP3p506CUAEh9oP.jpg

559721_639462652740280_1603912143_n.jpg

следен... ??
500 евра награда за тој што ќе го погоди следниот среќниќ :rolleyes:
п.с а ние вака да си земеме некој од дечкиве на тест период?? кога болт има шанси да настапи за јунатед, тогаш.. :D
Bilo koj neka e sleden samo da ne e onoj pederot Biber :D
Si gi zaboravila Robi Vilijams i Sumaher :D

Bilo koj neka e sleden samo da ne e onoj pederot Biber :D
Si gi zaboravila Robi Vilijams i Sumaher :D

пу пу пу не дај боже.. да чукнам во дрво, да се прекрстам 3 пати :pos:
што се однесува за роби и шуми, знам знам.. овие намерно ги потенцирав атер оти се кошаркари :D

http://inagist.com/all/362850300270358529/
насловот е важен..
1017299_10151541411491937_1150075679_n.jpg

важно е што рекол а не кој дрес го облекол :) ако гледаме така, бибер (пипер и солца) има облечено 500 различни дресови и сега за кој навива?? :pos:
што се однесува шуми, уште одамна знам има кажано дека е страсен навивач на барса но постојано беше во пријателски односи со милан (во времето на ферари - good old times), сиг неш фелипе маса го има натерано :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom