Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
За Фламини беше едно добри 3-4 месеци...

А за Силва прво нешто збореа до крај на сезона,а после лекарот на Милан изјави дека паузата најверојатно ке биде 1 месец,а моментално Силва е на прегледи во Бразил.

Пишува ли нешто за Фламини,јас појце за него сум загрижен со оглед на тоа што кажа дека ги еба лигаментите и брзо извадете ме за разлика од Силва. Можда е време да се види дали Родни го бива или клупата ни е дупка.

Америко Веспучи каде е ? На Светското играше доста добро во Милан нема ни 1 минута изиграно.

Америко Веспучи каде е ? На Светското играше доста добро во Милан нема ни 1 минута изиграно.
Ониеву? Не го бива бе нема мозок само фаули ќе праи. Не му одговара италијанско него само за во Англија е.

Ѓоре не тагувај брат ,за 1 месец ни се врака а дотогаш ке завршат работа Неста и Јепес,мислам дека као тандем ке изиграат добро иако заедно имаат 70 години:pos2::pos:

Незнам каков играч е Тиаго мислам не треба да се продаде за ниедна цена дај боже да е за еден месец нема ништо официјално од страната..

Вечерва Тиаго го напуште Сао Паоло и ке лета за Рио,да се сретне со докторот и да видат што како со повредата....
Еве ја и изјавата

Силва:Не можам да кажам кога ке се вратам,утре одам во Рио да се видиме со докторот и да разговараме околу повредата,сега за сега не можам да кажам ништо.

Глеав преска Хановер - Штудгард, овој тренеров на Хановер ист ка Тасоти е да му ебем!
2.jpg

:tv:

Изјава на Ибра: ''Матераци и Морати стално зборуваат за мене, очигледно им значам многу, а да бидам искрен тие не ми се баш значајни''
''Од првиот ден знаев дека Милан е мојот прав клуб. Овде е прекрасно и Милан ке биде мојот последен клуб''

Човеков изглеа многу го засака Милан секоја чест за него, на терен се бори за секоја топка како што го немам видено до сега во ниеден предходен клуб и да го дава максимумот на секоја утакмица, ЕДНОСТАВНО ЧОВЕКОВ Е ЦАР!!!!! Нека го служи само здравјето и се надевам со него ќе стигнеме до многу трофеи!!!

Човеков изглеа многу го засака Милан секоја чест за него, на терен се бори за секоја топка како што го немам видено до сега во ниеден предходен клуб и да го дава максимумот на секоја утакмица, ЕДНОСТАВНО ЧОВЕКОВ Е ЦАР!!!!! Нека го служи само здравјето и се надевам со него ќе стигнеме до многу трофеи!!!

Аман бе поверува во солзите на Ибра? :) Нема више кај да оди, цела италија ја помина, јуве интер милан, кај ќе оди више? Во Шпанија никому нема да му текне повторно да го донесе Ибра, во Англија потешко, виде дека му одговара италијанско, и си ја научи лекцијата од претходната сезона, да си седи во клубот кај што му оди добро, пошто ако пребарува многу ќе си го добие како во барса.

Не бе,затоа петардињо доставуваше понуди до Барса,кога ги виде на трненинг мизерните бензема и игуаин. :tv:

Абе уживај си, ја ти разгоарам реално ти ставаш фенси смајлиња..:tv::tv::tv::tv: задоволен?

Абе уживај си, ја ти разгоарам реално ти ставаш фенси смајлиња..:tv::tv::tv::tv: задоволен?

Едино нешто реално во твојот пост е љубомората кон тоа што Ибра се дупна од давање голови и го засака клубов. :bip::helou:

Што бе утре од 12 играме а ? :О Бед термин...ќе нема спиење.. ќе не даваат нели ?

Што бе утре од 12 играме а ? :О Бед термин...ќе нема спиење.. ќе не даваат нели ?

Од 12.30 и да не има на Телма.:)

Еве ги повиканите:
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Gattuso, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.

Unavailable: Thiago Silva, Flamini, Inzaghi, Pato

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom