Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе Дани Алвес некако зеза за продолжување на договорот со барса,нема да биде лошо да го земеме :icon_lol:

Вечер ќе не даваат или Бранче ќе ни тера инат,дур не победи имтер никој од конкурентите нема да си го гледа тимот на Телма ? :tv:

Па знаејќи ги Галијани и Берлускони,Дани Алвес не би коштал повеќе од 20 мил :))

Ке даваат на Телма,Бранче сакал да изгубиме и да се сител на поразот уз коментирање :)

Па знаејќи ги Галијани и Берлускони,Дани Алвес не би коштал повеќе од 20 мил :))

Ке даваат на Телма,Бранче сакал да изгубиме и да се сител на поразот уз коментирање :)
a sakas da kazes deka alves vredi 20 milioni? ili pa i poveke? :) :) :)

Си вреди играчот околу 25-30 милиони(според реалните цени),а Г&Б пошто се опасни ценкачи ке го исценкаат за помалце,ко што направија за Ибра!

Сигурно нема да му понудат поголема плата од таа што му ја нуди Барса

Милан: Абиати, Абате, Неста, Силва, Антонини, Пирло, Боатенг, Гатузо, Амрозини, Робињо и Ибра.
probable formation for tonights match againts Brescia

добро бе више,читам Пирло ќе играл треквартиста...што кур има проблем Алегри со Дињо.. против Бреша играме значи,немора со 4 дефанзивни фудбалери у средина аман... Пак не го игра дињо.. Се ми се свиѓа кај Алегри ама овој инаетов..

добро бе више,читам Пирло ќе играл треквартиста...што кур има проблем Алегри со Дињо.. против Бреша играме значи,немора со 4 дефанзивни фудбалери у средина аман... Пак не го игра дињо.. Се ми се свиѓа кај Алегри ама овој инаетов..

Е не опростува Алегри така лесно

У споменатата формација нема да игра со 4 у среден ред, Пирло ќе игра малце понапред ќе биде плејмејкер одностно ќе игра позади Робињо и Ибра
ај да го видимо и ова чудо

--- надополнето ---

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.
BRESCIA: Sereni; Zebina, Bega, Martinez; Berardi, Vass, Hetemaj, Daprelà; Diamanti, Kone; Caracciolo.

според ова Боатенг го мења Сидорф ? Пирло останува да игра на центар

ОФИЦИЈАЛНО:

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Boateng, Ibrahimovic, Robinho.

BRESCIA: Sereni; Zebina, Bega, Martinez, Berardi, Vass, Hetemaj, Daprelа, Diamonds, Kone, Caracciolo.

Баш ме интересира како ке изигра Пирло на новата позиција,се надевам дека е спремен!

Составот горе доле е истиот веќе цела сезона,така да треба да очекуваме победа!
ФОРЦА МИЛАН!

мора да се истуримо на овие... :)

Де бе овој Алегри до кога со овие дефанзивни формации многу затрупена средина за нигде.

Де бе овој Алегри до кога со овие дефанзивни формации многу затрупена средина за нигде.
на почеток играше со 3ца во нападот, дур не налетавмо на Реал... од тогаш смени формација, и сеа за сеа... носи успеси =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom