Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Добра вест за нас е тоа што Браида бил да се сретне со агентите на Гансо,тоа е знак дека се мисли на таа позиција и дека ке има нов играч,само не се знае дали во овој или следниот трансфер период.

Друго се спомнува нова позиција за Пирло,и се збореше дека Алегри намерно изјавуваше дека е повреден со цел тој побрзо да се прилагоди на позицијата уз тренинзи,позицијата би била нешто понапред од тоа што до сега го играше.

Трето,имало ултиматум до Рони,да покаже дека е во форма во наредниве 2 меча,иначе ќе летал на зима,така да Рони give your BEST,како во старите добри денови.
Ибра би требало да е малце поодморен и МОРА да го чуваме него,нека не игра во купот и во последната средба од ЛШ,ништо нема да смени ако победиме во последнава утакмица од ЛШ,а за купот мора да идеме даље,иаме кадерни замени.

За вечер е повикан Меркел,ако имаме добра предност би сакал да го видам него да одигра некоја минута,но знаејќи го Милан ке има нервози до 90+ (се надевам дека ке ме демантираат)
За во купот мора да им се даде шанса на Меркел,Монтелогно,Страсер и уште некој од примаверата,да се напраи некој микс помеѓу младиве и овие резервиве од првиот тим,за да не изгубат желба наравно.Друга работа за утакмицава со Бреша е Алегри да не чека толку многу со измените,и да ги прави на време,и да напоменам АКО ИАМЕ ВОДСТВО ОД 2+,ОДМА ДА ГО ИЗВАДИ ИБРА,не да го цица до последен здив.

Денес очекувам од Робињо повторно да блесне како со Сампдорија,искрено позитивно ме изненади малиот,се гледа дека има голема желба за докажување сега само му фали уште малку среќа во завршниот дел од акциите.
п.с Очекувам победа вечер,но секако не смее да се потцени противникот како што го направивме тоа со Чезена.

Поздрав и среќно вечер!
ФОРЦА МИЛАН!

Дечки дај кажете кај можам да најдам дрес од Боатенг или Тиагито. Барам низ Битолава има само од Ибра, Дињо, Пато и Пирло :/

Дечки дај кажете кај можам да најдам дрес од Боатенг или Тиагито. Барам низ Битолава има само од Ибра, Дињо, Пато и Пирло :/

Ако планираш да дојде во Ск,пиши ми по пп ке ти објаснам се(само нз дали има,ке си побараш) да не тераме тука офф.

Балотели на тренинг се запукал со Џером Боатенг. До коа ке гура у Ман Сити ке видиме, али очигледно си прави простор да му ја збрише.... И ако биде ваков идиот и у Милан боље да недоаѓа :salut:

posle se gusnale so boateng mislam :)

--- надополнето ---

ali ako ne se popravi u karakterot ne ni go sakam u milan iako mislam deka koga togas ke dojde

Ако дојде кај нас ќе се смири гарант.Би биле одличен тандем со Ибракадабра :vozbud:

Тука се Принц Боатенг, Ибра и Гатузо за да го смират не берете гајле

Кај нас е друго,едини што забушава е Дињо и по се изгледа ќе си оди а негова замена ќе биде Гансо што е одличен потег според мене.
Балотели е само прашање на време кога ќе дојде во Милан,нема да прави фрки,кој би правел фрки за тимот што навива. :toe:

--- надополнето ---

Тука се Принц Боатенг, Ибра и Гатузо за да го смират не берете гајле

Гатузо од другата сезона сигурно не. :wink:

Ја би напраил трампа Балотели-Пато (зашо у последно време,да неречам цело време е повреден, а црниов е боље играч) и да пуштат уште +20 милиончиња Шеициве со тие пари ќе зееме добар лев бек и ќе ни фали везен (креатор) за да бидеме комплетна екипа... Мое мислење:toe:

Балотели на тренинг се запукал со Џером Боатенг. До коа ке гура у Ман Сити ке видиме, али очигледно си прави простор да му ја збрише.... И ако биде ваков идиот и у Милан боље да недоаѓа :salut:

Ако дојде во Милан,ке биде смирен гарант,тука има играчи кои можат да му го дотераат паметот,плус тука е БЕРЛУСКОНИ кој не е windfucker(ебиветар) ко Морати или ко шеикон на кој битно му е само да ги има најскапите играчи у тим.

А и како што пишав у фан клуб Челзи,карактер ко на Балотели уз 2-3 пички на Берлускони одма се средуе,така да играчот само треба да дојде,а тоа значи дека еден од Пато или Робињо ке си одат,а се ми се чини ке е Пато,многу се повредува,незнам до кога ке имаат трпение со него.
Иако не сакам да си оди,од кога дојде ми стана омилен,голем талент е и жално ке биде ако повредите го уништат ко Торес.

--- надополнето ---

Кај нас е друго,едини што забушава е Дињо и по се изгледа ќе си оди а негова замена ќе биде Гансо што е одличен потег според мене.
Балотели е само прашање на време кога ќе дојде во Милан,нема да прави фрки,кој би правел фрки за тимот што навива. :toe:

--- надополнето ---

Гатузо од другата сезона сигурно не. :wink:

Ако не ко играч ке го остаат ко обезбедување да биде :)

Ако не ко играч ке го остаат ко обезбедување да биде :)

Нека биде,јас сум за. :tv:

Пато претерува веќе со тоа повредите,ама ако го средат тоа стручњаците од УСА никако продавање,или никако продавање уште сега,кога ќе може за некои 40-45 мил да се шитне,тогаш.

Ibra e pred suspenzija so kartoni,neke da e loso da dobie vecer zolt i da pauzira so Bolonja,i da ne se rizikuva pa da ostaneme bez nego so Roma.
sory za lat.

Ibra e pred suspenzija so kartoni,neke da e loso da dobie vecer zolt i da pauzira so Bolonja,i da ne se rizikuva pa da ostaneme bez nego so Roma.
sory za lat.

Не е само тој и Пирло и Амброзини се,така да незнам што ке се праи,ако добијат (не дај боже) сите тројца вечер,ке го наебеме :)

Али не се плашам мн,тука е МЕРКЕЛ! :tv:

Абе Дани Алвес некако зеза за продолжување на договорот со барса,нема да биде лошо да го земеме :icon_lol:

Вечер ќе не даваат или Бранче ќе ни тера инат,дур не победи имтер никој од конкурентите нема да си го гледа тимот на Телма ? :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom