Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден Сержињо и да ти се множат :))))
serginho_1_1024x768.jpg

Извинете за :oftopic: ама дали можи некој да ми кажи зошто сликата сама се смена?

Нека се испазарат ќе дадат Турците 25м евра и нека заминува Хунтелар, за десен бек Касерес е добра опција плус ќе треба и нешто во средина, подобро Хлеб одколку Џо Кол ама ќе биде обратно, не го сакам Кол поради што многу често се повредува имаме тави доста.:)

Диего Милито дојде у Интер на 30 години па не им сметаше нели ?

И,пак да не си циничен за тоа дека индиректно го поддржуваш трансферот на Фабијано?

Тој Цасерес нека дојде,бар нема да го гледам вампирон Одо......алегри е морон со самото тоа што од старт не ги отпиша Каладзе и Јанкуловски да знаат да си се пакуваат следната сезона ем нема да земеме ќорав денар за нив ем ќе не цицаат уште една година,12 поени за Алегри :aplauz:,среќа тука е Антонини да покрие по лева страна колку толку.
Агентот на Хлеб изјавил дека неговиот клиент не оди нигде,а за Џо Кол незнам ни зошто го ставате во комбинација кога ние ја немаме платата што тој ја бара. Треба да се потегне за Педро Леон,нека дадат 10 мил бар ќе сме чисти по десна страна 6-7 години.

Што сакам да им се заинати Хунтелар на гованата што сакаат да го избркаат,да се стрти од голови давање сезонава и да ви ги затне муцките со гомната кои вешто ги јадете.

^
Пример го дадов Милито, уште сум против доаѓањето на Фабиано, но и да дојде сеа јебига шта је ту је, треба да му дадемо подршка. Ја реков против Фабиано сум ако се дадат за него над 12 мил, до таа сума тој е добар играч.

Моја желба се Ибра и некој бек лев десен не е битно !

--- надополнето ---

Извинете за :oftopic: ама дали можи некој да ми кажи зошто сликата сама се смена?

Ти пишува HOT LINKING или у превот опасен линк или страна ! И самата се менува за да не стисне некој на сликата пошо може да има вирус на тој линк, нешто така беше !
Или е забранет пристап заради реклами или нешто !

Наводно Фенербахче биле спремни за Хунтелар да опалат 23 милиона :O. Ова (иако не верувам дека е вистина) не смее да се пропушти. Проблемот е што он гарант нема да сака да иде таму, му паѓа чинот, едино ако вистина нуделе и 5 милиони годишно плата, па на пари да се прелаже..
Ја не би го дал, и да е по мое Бориело би си идел, ама за него олкаа пара тешко да понуди некој.

Иначе новиот тренер почна да го јаде курот уште недојден. Го прашале која му е целта за сезонава и си кажал да е во првите три на крај на сезона.. :|

Ag Hleb: "It would be a good thing for Milan"

Во наредните 7-8 дена Барса ке одлучела што ке прави со Хлеб,и доколку биде решено тој да биде продаден,Милан би била добра дестинација за него. Инаку и агентот зборува дека Хлеб можел уште многу да даде и дека е ГЛАДЕН за успеси.

Според мене би било добро да се земе Хлебчо.

Хлеб е гладен за успеси? Одлично,Милан е гладен за стари веќе искористени играчи...........љубов на прв поглед.

Леле уште Хлеб ни фали.... Кога играл тој добро па сега да игра чим неможеа во онаков тим на барса да му најдат место јас незман што има да го коментираме него тука! Он би бил добар за јака клупа ма да и тоа не би го направил повеќе би ми се исплатело да верувам во Оду или Верди!

Иначе не бе Фабиано нечини :icon_lol: Кога ќе се снајдат овие двајцава мулињава при ваква изненадна топка или пак кога ке влезат во празно за да примат ваква топка .... Голгетеришете е! И за разлика од овие семкариве не себичи и не е лаком да даде гол !

Фабијано ако успеат да се исценкаат и да го земат за 12 мил. ке биде супер,Хунтелар би се шитнал за 23 милиона понудени од Фенербахче и ке има пари за засилувања во одбраната и средината.
Еве и Џо Кол е слободен и можно е да дојде...што мислите за него? И кон кои играчи би требало да се насочи Милан според вас?
Ај да развиеме една квалитетна дискусија.

Еве мое мислење за трансферите

Аут:
Јанкуловски (6-8 мил)
Каладзе (5мил)
Одо (3м)
Сидорф
Гатузо ?

Ин:
Ван дер Вил (8мил + сега на светсково може да напумпа цена може да се искористи со Сидорф кој сака да заврши кариерата во Ајакс)
Ван дер Варт (17-20мил)
Кјаер ( пред некое време изјавија дека ќе го продаваат треба да се искористи тоа знаејќи дека Неста е склон на повреди и е во години)

Нападот не е ни толку неопходен на јак среден ред и Бориело ќе дава голови или Хунтелар може да се донесе и некое крило од горе спомнатите Џо Кол и Хлеб а доколку не дојде Ван Дер Вил може замена ете Касерес.Добри опции нема да чинат многу а ќе биде тимот многу појак но ќе видиме.

Еве мое мислење за трансферите

Аут:
Јанкуловски (6-8 мил)
Каладзе (5мил)
Одо (3м)
Сидорф
Гатузо ?

Ин:
Ван дер Вил (8мил + сега на светсково може да напумпа цена може да се искористи со Сидорф кој сака да заврши кариерата во Ајакс)
Ван дер Варт (17-20мил)
Кјаер ( пред некое време изјавија дека ќе го продаваат треба да се искористи тоа знаејќи дека Неста е склон на повреди и е во години)

Нападот не е ни толку неопходен на јак среден ред и Бориело ќе дава голови или Хунтелар може да се донесе и некое крило од горе спомнатите Џо Кол и Хлеб а доколку не дојде Ван Дер Вил може замена ете Касерес.Добри опции нема да чинат многу а ќе биде тимот многу појак но ќе видиме.

Брат кој ти дава толку пари за 35+ годишни играчи бе ? Дај биди реален =)

Иначе , се надевам дека ке дое Ибра кај вас =) Бар дербијата ке бидат интересни .... Ке го пљукаме нослето сите заедно =)

Иначе Фабиано сумњам дека ке се снајде во Италија ....со толку затворен фудбал , тешко тој да направи нешо поише мада ке видиме =)

Отсекогаш јужноамериканците играле маестрално во Интер и Милан ;) За Јуве не зборам , видовме сезонава :pos2:

Брат кој ти дава толку пари за 35+ годишни играчи бе ? Дај биди реален =)

Иначе , се надевам дека ке дое Ибра кај вас =) Бар дербијата ке бидат интересни .... Ке го пљукаме нослето сите заедно =)

Иначе Фабиано сумњам дека ке се снајде во Италија ....со толку затворен фудбал , тешко тој да направи нешо поише мада ке видиме =)

Отсекогаш јужноамериканците играле маестрално во Интер и Милан ;) За Јуве не зборам , видовме сезонава :pos2:

Баш тоа сакав да го кажам од тие погоре се вадат 15-17 милиона НАЈВЕЌЕ!!
-За Ибра тешко брат...преголема плата ке сака а Милан ги намалува платите на сите..
За Фабијано верувам дека би се снашол со Рони,Пато,Пирло покрај него би играл добро само не треба и него да го преплатат како што кажа Марли повеќе од 12 мил за него НИКАКО.
Јуве цела екипа беа за никаде сезонава,според мене да може некако Милан да го УКРАДЕ,Диего од нив ние ке бидеме на КОЊ. Тој играч би се снашол кај нас ненормално а и како што читам планирале да се ослободат од него.

Диего Милито дојде у Интер на 30 години па не им сметаше нели ?

Абе каков Хлеб, Џо е измислен за него !
на 30 освои ЛШ со Интер ,на 28 дојде.
и јас бев лани за доаѓање на Фабиано,и оваа година сум само за не повеќе од 10-12 милиони.
Незнам зошто не Хлеб? Каде каде знае подобро да повлече игра од Џо Кол. Меѓу нив 2ца ја сум за Хлеб. А и Џо не е лоша опција,многу интелегентен е на терен.

За Јанкуловски добро сигурно не е толку цената но за Каладзе,Рубин Казан нудеа 6 милиони пред некое време не гледам причина зошто не би го продале.

Кјаер највероватно ќе оди во Тотенхем така да нема шанса нешто да се земе во одбраната за замена на Неста во нападот подмладок добро би дошол Санчес од Удинезе игра добро и на СП се покажа како добар играч.

Најново од денеска,Џо Кол нашол куќа близу Милано,Милан му нуди 3,2 мил евра годишно,највероватно тој ке биде првото засилување.После следат вести дека Милан е се поблиску до Касерес и Фабијано.

И за крај Милан исто така се интересира за Кеирсон од Барса за кој се вели дека нема место таму веќе за него со оглед на тоа што пристигна Виља...

Интересно,интересно ај баш да видиме што ке се случи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom