Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
баш пред некој ден размислував колку добар потег ќе беше Милан да го дадеа Кака во замена за Робен и Снајдер (сигурен сум дека Реал ќе се согласеа)
Амброзини...Пирло
.......Снајдер........
Робен..........Дињо
.........Пато..........
![]()
Уште неможам да поверувам дека во понудата за Кака од Реал Мадрид нашиве дегени не земаа еден од Робен или Снајдер...со тоа се покажа колкави дебили се
Робен? мислиш дека ќе беше здрав до сеа хмм...
Иконата на Милан денес слави половина век
- Еден од најголемите фудбалери во историјата и икона италјанскиот гигант, Милан, Франко Барези денес полни 50 години.......
( Среќен Роденден ) :smir:
- А за Лео дека ќе си оди ..... готови сне
:kesa:
Овој па овој паИзвини Леонардо Мурињо е па готови сме?Ќе замене тој ќе дојде друг како што праеше Милан последните 100 години..
Овој па овој па
Ај иди дркај на Анчелоти и не умарај ако немаш нешто реално и паметно да кажеш,ти или си премногу глуп или благе везе немаш од фудбал.Ме мрзи да ти објаснувам зошто се е подобро Лео да остане како што веќе спомнав или си прилично глуп или се правиш.
Иконата на Милан денес слави половина век
- Еден од најголемите фудбалери во историјата и икона италјанскиот гигант, Милан, Франко Барези денес полни 50 години.......
( Среќен Роденден ) :smir:
- А за Лео дека ќе си оди ..... готови сне
:kesa:
Ти ке ми кажуваш:pos2:.
Прво нигде Анчелоти не е спомнат а ида е појак е од Леонардо и тоа се виде ко второ ми викаш немам благе везе од фудбал и дека сум глуп заради што мислиш дека Леонардо јак тренер ај кажи што има освоено Леонардо и што на прави со Милан?