Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Може ли некој да најде кој колку истрчал во неделата против Јуве ?

Сигурно ??? Од кај виде?:nesum:

Случајно, шарав по каналите и кога поминував покрај мтв1 имаше најавна шпица, велер у 9 рома ќе ја давале, утре ние у 4 и јувентус у 9, така да немора да ја бараме на нет.
Ќе си потврдиш вечер у 9, ако ја даваат Рома, Милан иде утре сигурица.

Milan-Novara

Abbiati, Storari, Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Thiago Silva, De Vito (56), Abbot, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Merkel (52), Di Gennaro, Huntelaar, Inzaghi, Verdi (58), Zigoni ( 17).

Players unavailable: Rome, Oddo, Onyewu, Zambrotta, Seedorf, Pato.

Players not invited: Nesta, Beckham, Pirlo, Borriello.

Добро зашто не го викаат Албертаци? лут

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]I am like Rocky, says Ferrara
:pos2:

Тврда им душа на навивачите на Јуве со типов :pos:
[/FONT]

Пипо слободен е, може да си се пензионира фино лепо и да остане запамтен како легенда, ама ако сака да оди во Парма и да се мачи нека пичи, и така има играчи што ржат за тоа место.
Мада не верувам дека ќе му дадат да иде, ќе дојде сеа пролет, ќе спуца 5-6 гола и на сентимент ќе продужи и догодина.
Него му е за рекордите, сака да да ги брка Баџо и Раул :)

Иначе на Сиена не им играат Реџиналдо и Крибари, не знам што уште да се деси па да не ги изгазиме...

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]I am like Rocky, says Ferrara
:pos2:

Тврда им душа на навивачите на Јуве со типов :pos:
[/FONT]
Богами...нашиов лео барем додека бевме у криза кутеше и работеше а овој се фали кој филмови ги глеал...

Само оној Макароне да не го оставаат да пуца кон голот. :nenene:

Ќе мора Фламини место Амбро.

Инаку очекувам вака да излеземе утре:

Сторари

Бонера---Силва---Каладзе---Марек

Фламини---Амбро---Гатузо

Ди Џенаро---Верди

Хунтелар

Абе интер беа тапа предходната и да не беа тоа головите на снајдер веројатно ќе изгубеа сепак имаа многу повреди.Ние сме моментално во добра форма и би требало да ги поминеме ко у прво коло.
За утре очекувам ваков состав

Абиати(да видиме дали вреди да го чуваме)
Бонера Каладзе Фавали Јанкуловски
Фламини Гатузо Меркел
Ди Џенаро
Хунтелар Инзаги/*Верди/Зигони
*верди најверојатно нема да игра имал мала повреда и не се знае дали ќе игра

Само оној Макароне да не го оставаат да пуца кон голот. :nenene:

Ќе мора Фламини место Амбро.

Инаку очекувам вака да излеземе утре:

Сторари

Бонера---Силва---Каладзе---Марек

Фламини---Амбро---Гатузо

Ди Џенаро---Верди

Хунтелар

Се е добро само силва да не игра да не се повреди па после да биде :tapp:

Добар ти е составов и реално тој се очекува да истрча утре на терен,мада не сум сигурен дали ќе игра прва овој Верди,па и Тиаго Силва може одмор за него малце оваа утакмица нека го стави Фавали со оваа левава екипа :) .За Амброзини сигурен сум дека ќе игра пошто казнет е за со Сиена нема да игра па нека се истрча оваа утакмица нека ѓи мотивира другиве што ќе играат.Во напад повеќе од сигурно е дека ќе игра Хунтелар греота ќе биде да не го стави од почеток утре па и Инзаги мислам дека ќе настапи од прва минута и од позади нив Ди Џенаро.Се надевам на лесна победа а и купов не ми е некако приоритет.Топ што ќе одиме на МТВ директно,колку толку ќе утепам време,а и тоа дочекав Милан во куп на Италија да ѓи гледам на МТВ се надевам ќе коментира фудбалскиот џин Златко Калински.:music1:

Малце е гадно радувањево,ама погадно прославување на гол од она на Пиенар нема,незнам дали се сеќавате кога игравме полуфинале Л.Ш. со Ајакс кога го даде голот за 2-2 колку ретардирано се радуваше :tapp: абе се извадив од кожа! Ама затоа Пипо со голот што не однесе во финале во 94 мин ми ја наполни душата :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom