Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
А што бидна со Адија?
Па наш играч е Галијани го кажа тоа кога кажа и за Бекам... Само се чека до последен момент со него зашто може да не го пријават за да земат уште еден не европски играч!

Него малце да се насмееме
- Pirlo: "I enjoy running and fighting

Малце насловов ми е чуден ...Кога трчал Пирло бе :pos2:

Иначе Тој францускиот медиум Лекип (незнам дали точно го напишав) имал напишано дека милан нуди 25 милиони + Хунтеблар за Џеко? Овој би дошол ова зимо само ако Ајдијах би бил позајмен негде или пак трењира со тимот само не е пријавен како Тиаго Силва лани ! И секако нема да има право на настап во Лига на Шампиони и би бил од голема помош за битката за скудетото! Ама не ми се верува ова пошто Џеко има откупна клаузула од 25 милиони кога го продолжуваше договорот па така да ако даваме 25 милиони нема да биде вклучен Хунтеблар! Ептен ако Галијани не станал дедо мраз :)

Ne mislam stvano ako go sitne i pato ke idam do milano i ke mu napravam pogolema isekotina od ovoj retardot so mu se pusti pred nekoja nedela :tapp:.....Mislam deka i navivacive ke go lincuvaat......ama kako so znaeme (Berlusconi i se e mozno) .....FORCA MILAN !!!!:salut:

Milan-Genoa on the 18th matchday of Serie A on Wednesday 6 January at 20.45 at San Siro.

se nadevam deka ke davaat na telma ......ima li neso poubavo milan igra ti sokce,cips i gledas utakmica.....Besceneto a za se drugo postoi mastercard :DDDD FORCA MILAN!!!!!!!!!!:drk:

Во среда ќе имало средба помеѓу агентот на Хунтелар и управата на Милан да се реши за неговата судбина

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=15619

Јас би сакал да остане, но доколку се пружи шанса да дојде Џеко (што не ми се верува)... тогаш не би се противел Хунтелар да замине

Го сакам Џеко у Милан, али дечкото не вреди 25 мил плус Хунти, т.е уште не покажал дека вреди толку.
Енивеј ја колку што знам Џеко има 25 мил евра клаузула па може Хунтелар да е гест на добра воља на Галиани :pos2:

Сеа читам смо се интересирале за Демел од Хамбургер, дечкото играше порано у Дормунд, сеа у ХСВ, доста е солиден, мене ми прае ќејф ко играч, репрезентативец на БСК.
Игра централен бек по можност и добро се снаоѓа како лев бек.
28 године има, за дефанзивец е таман, у најдобри години.

Уште една вест што ме радува

Manchester United Will Not Strengthen During Transfer Window - Sir Alex Ferguson

Оши ќе го чува Роналдињо :pos2:

Лeкип бар не тресеа глупости порано бе мајку му... Изгледа не разбале убаво нешто, Хунтелар плус пари за Џеко, за да се стопат тие 25, не тие 25 плус Хунтелар, они пред да пишат гледаат ли кој преговара овде, знаат ли со која хиена стисната фатил работа тој Џеко и Волфсбург. Ова ќе се брка летово како и да е, сега Џеко не доаѓа.
Овој Демел-тотално непотребен, не ни треба и крај, Фелипе од Ла Коруња или Адриано од Севиља и спремни сме.
Леонардо нека го спрема Абате за десен бек интензивно, па што испадне-испадне од него на таа позиција.

4@O!

Може да се даваат 15 милиони + Хунтелар за Џеко а не 25 ова е чиста шпекулација..мирно е сега за сега со шпекулацииве може со некој бек да не изненадат али тешко...и тоа за Пато е шпекулација и тоа мн глупа
1.Пато нема да биде продаден во наредните 5 сезони тоа гарантирам и кладба ке удриме ако сакате затоа што ако го продадат и него милан отиде јабана на стадион ке седат оние само семки што шиткаат
Би било добро некој бек да се земе по можност лев...

Сега само што видов на ТВ, ќе има во среда 3 преноси од 12h, 15h и 20h и тоа Интер, Јуве и МИЛАН. :)

На таа позиција ги имаме Рафаел, Браун, Оши.:pipi:

На Браун не му е тоа природна позиција ја колку што знам, аи глеам у топ форма е.
Оши и Рафаел се екстра класа бекови нели, срамота е за еден тим ко манчестер да навијаш и да ми ги спомнуеш овие играчи бе. Најдобриот лев бек у свет го имате лево а десно Оши ебаго

На таа позиција ги имаме Рафаел, Браун, Оши.:pipi:

А Невил? :vozbud:

:pos2:

И јас сум за тоа Абате да се увежба како десен бек, може и да му појде. :pos2: Деволно ми е што дојде Бекам -.-, за плус трансфер ќе чекаме милостиња од ќелавио и Берло.

На Браун не му е тоа природна позиција ја колку што знам, аи глеам у топ форма е.
Оши и Рафаел се екстра класа бекови нели, срамота е за еден тим ко манчестер да навијаш и да ми ги спомнуеш овие играчи бе. Најдобриот лев бек у свет го имате лево а десно Оши ебаго
И ти сега ептен тропаш :)

Рафаел е можеби еден најталентиран лев бек во светот не за џабе Фергусон фрли пари за да дојде заедно со брат му .... Ех да имаме таков бек друга ќе беше приказната вака само збориш во празно... и немам видено некоја лоша такмица од него одличен е и напред и позади .. се плашам кога ќе ги чуваат по таа страна и Рафаел и Валенсија ептен се брзи у пм!

И ти сега ептен тропаш :)

Рафаел е можеби еден најталентиран лев бек во светот не за џабе Фергусон фрли пари за да дојде заедно со брат му .... Ех да имаме таков бек друга ќе беше приказната вака само збориш во празно... и немам видено некоја лоша такмица од него одличен е и напред и позади .. се плашам кога ќе ги чуваат по таа страна и Рафаел и Валенсија ептен се брзи у пм!
Ке се снајдат некако,ке мора да го убациме гатузо да им каже 2-3 збора ова она..по некој клизачи старт и така...треба сеа лео да ги форсира абате и антонини на бековските позиции и време е да уфрли некој од Примаверата

Abe luge ne se plasete od Mancester gola voda se oni ......Ni lezat angliski klubovi vo Milano ke gi tepame 2-1:vozbud::vozbud::vozbud: a vo Mancester ke izigrame nereseno :drk:i taka ke si ideme dalje :DDDnema potreba od sekiracii uzivajte i plivajte i mislete za transverce ...:D FORCA MILAN !!!!!!!:vozbud:

Abe luge ne se plasete od Mancester gola voda se oni ......Ni lezat angliski klubovi vo Milano ke gi tepame 2-1:vozbud::vozbud::vozbud: a vo Mancester ke izigrame nereseno :drk:i taka ke si ideme dalje :DDDnema potreba od sekiracii uzivajte i plivajte i mislete za transverce ...:D FORCA MILAN !!!!!!!:vozbud:
Уште еден господин кој гледа на графчиња....:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom