Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Само за оваа утакмица би го вратил Анчелоти, со него сигурно проаѓаме таму, вака ќе биде мачно.
Го нема Кристијано го нема и Кака, тука сме изедначени, нашиот минус е што играме прво дома па на Олд Трафорд, тоа е малце тапа.
Kaко и да е, има време до тогаш, прво Фиорентина да се скине од врат мора, Манчестер кога ќе му дојде време.

и според мене мала негативност е што прво Милан играат дома па на гости, како и да е се останатото ќе зависи од двете екипи. Милан сезонава се пласираа во најдобрите 16 во Европа и се во топ3 во Италија(да остане вака цела сезона)... т.е. моите очекувања се остварија па се повеќе од тоа ќе биде бонус за мене. Со Среќа

Опаа :)
Не ги сакав баш ама ај тоа е, му се оствари желбата на Бекам да игра против Манчестер, само да немамо повредени тогаш и би требало се да биде како пред некоја година :) иако морам да признаем не се надевам баш дека ќе се деси пак тоа..

Задоволен сум од ждребката. Манчестер ја нема формата што му е потребна за да не добие. А и си се потсетив на прекрасните моменти од последните неколку натпревари.....солзите на Гејналдо.....вратоломијата на Хајнце и Евра....

Зашто бе вака ни прават(рофл) Според мене еден од посакуваните тимови ...Манчестер игра налик на Милан сезонава ама па причината е што се доста повредени. Кај нас сега се разиграа повреди сме немале па да не ги урочам со спремен прв состав шансите ги давам кај нас :) Единствено нешто што ми мути мозок е што првата ја играме дома ... а нешто уште од сега ме влече дека втората утакмица ќе решава...

Бателете им ги коментарите и споредбите Кака Роналдо ... Едно заборавате сега го имаме Пато го имаме Бориело го имаме разиграниот Роналдињо а можеби и мотивираниот Бекс :wink:

Штудрард-Барцелона

Олимпијакос-Бордо

Интер-Челзи

Баерн Минхен-Фиорентина

ЦСКА Москва-Севиља

Лион-Реал Мадрид

Порто-Арсенал

Манчестер Јунајтед-Милан :pos2:(претпоставував):helou:
Хахаха види ги комшиите оп пак анчелоти ЛШ мастерот....ке биде занимљиво со Ман Утд нека победи подобриот очекувам две прекрасни утакмици!!
ФорцаМилан

Иначе сакав некој појак да ни се падне, а од појакиве највише ни лежи Ман ју.
Добра ждрепка според мене, Манчестер не е нешто брилијантен оваа сезона, но не смо ни мие. Како и да е очекуем тесно дуели со малце голои и да го реши двомечот еден играч ( ах Креспо кј е сеа :pos: )

Но ќе им дојде времето и на нив, сеа Фиорентина да ја исплескамо утре и у недеља да навијамо за Лацио :vozbud:

Момци се убаво шо фантазирате за победа над Манчестер, но јас не би се надевал на победа против еден Фергусон пошто видовме у септември како си поминавте против Жозе :) . Леонардо не е ни малце тактички спремен џоа чичко Анчелоти!
Се гледаме на Театарот на Соништата момци.

Задоволен сум од ждрепкава... :)
Појше сакав некоја од овие појакиве и пореномирани екипи. И појше мотивација ќе има кај нас,пофаци ќе бидеме ако успееме да ги елиминраме,а и помалку ќе биде болно и срамно ако отпаднеме од некој ваков тим...:)

Манчестер не е којзнае што оваа сезона,имаат неколку слабости.Ама имаме и ние!
Мило ми е што Бекам ќе се врати на Олд Трафорд,а би сакал и да ги поздрави со еден слободњак!

Очекувам добри две утакмици и мислам дека можеме да поминеме понатаму!
Да се форсира Хунтелар-како и Креспо осеќам ќе проработи против Манчестер! :)

Задоволен сум од ждрепкава... :)
Појше сакав некоја од овие појакиве и пореномирани екипи. И појше мотивација ќе има кај нас,пофаци ќе бидеме ако успееме да ги елиминраме,а и помалку ќе биде болно и срамно ако отпаднеме од некој ваков тим...:)

Манчестер не е којзнае што оваа сезона,имаат неколку слабости.Ама имаме и ние!
Мило ми е што Бекам ќе се врати на Олд Трафорд,а би сакал и да ги поздрави со еден слободњак!

Очекувам добри две утакмици и мислам дека можеме да поминеме понатаму!
Да се форсира Хунтелар-како и Креспо осеќам ќе проработи против Манчестер! :)
Ова што го прочитав крајно ме изиритира и сакам да кажам дека арогантноста ваша ве доведува до слика каде што сте го допреле дното на очајот и потребата да вие навивате за победнички тим. Чудно ми е вака да читам како сите сте сигурно за помин понатаму ради минатото каде што општо познато е дека Кака сам ги победи Манчестер. Го немате Анчелоти, го немате Кака. Играчите ви се три години постари од тогаш, губите од еден Цирих. Можеби победата во Мадрид е најлошото нешо шо можеше да ви се случи. Кој високо лета.......
Поздрав и се надевам дека малце ке размислите фудбалски дека ни малце нема да ви биде лесно.

Ама и вие се филмате малце, најдобриот играч ви замина, играч кој ве држеше цели две години, само судиите се факторот поради кој сте вие на тоа второ место, ќе им гледавте у грб на едни Астон Вила и Тотенхем да немавто толку ебана помош од судиите у Англија, нормално и енормна доза на среќа.

И со тој Ферги мудата цитрони ми ги напраевте, па нема Ферги да игра бе. Ферги па Ферги, големи такви. И пред тоа бил Ферги па сте го сисале ка циганче лижавче, и пред тоа во историјата кога не бил Ферги пак сте го сисале, и тн. и тн.

Фејс ит ноќна мора е Милан за вас, и со многу посилен Манчестер сте губеле а не со овој каде главен играч ви е Гигс кој патем е постар и од Неста, и кој неможе да сврже 2 добри утакмице.

:pos: :pos: :pos:

Ау мајко неможам да престанам да се смеем. Сакав да го цитирам али му го избришаја постот.

Навивач на Манчестер пишува на фан клуб Милан "Пациенти имало и ќе има"

Па добро бе мајку му со кој памет бе Дено бе со кој памет, од тебе барем не очекував автогол бе мајку му:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom