Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Со Бориело,Абате,Антонини,Неста со овие играчи ништо не правите :smir:
Незнам зошто плукаш по Сидорф овие да не се подобри од него?:uvo:
Јаја.. Неста ја држи цела одбрана тој вика со него ништо не праемо, да речеше без него ништо не праемо ќе те разберев ама вака гледам дека Милан не ги пратиш ич сезонава... освен тогаш коа игравмо против вас.

:tapp:

Добро сфативме, Реал е појак од Милан. :kesa: Ајде сега шетај.

Милан е голем тим и несмее да си дозволи такви киксови со слаби екипи како Цирих и Палермо.
Вие се тешете со победата против Реал не летајте у облаци не ми е намерата да ве провоцирам.
Колку си мизерен бе:pipi: Те навлажни победата со Валенсија?

Милан е голем тим и несмее да си дозволи такви киксови со слаби екипи како Цирих и Палермо.
Вие се тешете со победата против Реал не летајте у облаци не ми е намерата да ве провоцирам.

Место Сидорф да игра, можеше да го стави Пато да игра од почеток... 100% сум сигурен дека боље ке беше исходот на крај.
Епа брате, со ваков крпен тим како што има Милан сезонава да го победиш Реал Мадрид на гости и не е мала работа..
Што се однесува до Леонардо, треба да сфати дека Милан нема изградено тим со кој би можел комотно да си експериментира.

Целата грешка беше што не стартуваше со Пато ... и што не си ги искористивме шансите ... тоа е. Памет за друг пат : ))

ахахахах Да не ти набил некој комплекс Милан . Дечко дај не лупај.

Никој не лета од нас прв почна да провоцираш па јас да ти кажам што се деси, знам дека на никој од прв пат не му доаѓа памет али коа ќе се деси Милан да отиде подалеку од Реал во лига шампиони тогаш ќе ти дојде а до тогаш те молам фак оф !

И нема потреба да поставуваш апсурдни прашања дали сме задоволни од играта Милан што ја покажа со Палермо , ( " ако си малоумен " јас прв ќе ти одговорам - МНОГУ НОРМАЛНО ДЕКА НЕ СУМ ЗАДОВОЛЕН ).

Да беше Абате(Пато) поопасен во прво полувреме сигурно ќе имавме 2 гола дадено,преку лева со Дињо и центар со Сидорф добро идеше ама не доволно за гол :toe:

И што сте толку па и вие ќе му објаснувате на него... Зар не гледате дека е исфрустриран евоулиран вид на monkey кој паднал на кладилница ...

Утакмицава иде на душа на Леонардо, факт! Не смееше да почне со Абате место Пато, не дека беше нешто посебно лош Абате, ама Пато ќе беше каде-каде покорисен.
Абате добар е да се шуња околу Пато да го надополнува и да помага.
Антонини верувам се уверувте дека не е материјал за Милан, мене јасно ми е да те поминат еднаш да те направат магаре ајде се случувало на сите, ама брате, штом со два клиача не можеш да погодиш играч нешто со тебе не е во ред.
Бориело треба да се одмори малце колку да му се врати агилноста, која му е таа тетрапак глава бе не ми е јасно секоја топка да ја праќа во некои искривени правци :| Роналдињо му даде милиони топки на ниедна не можеше да се постави и да реализира. Хунтелар стартер наредна утакмица под итно.
За крај, Дида му е пациент на Миколи, ако не го памтите најдете го голот што му го даде кога игаше во Фиорентина.
Среќа имавме што Интер не тепаше, овој кикс не беше планиран, а со Фиорентина победата не е, со оваа игра има да јадеме болен пораз.

Нерешено со Цирих, сеа пораз... пад на формата, изгледа Бекам ќе дојде пак во вистински момент...

А одбранава наша т.е. бековите докажуваат дека сите се камења немој некој да ми фали некој, дека сите ама баш сите се КАТАСТРОФА!, Миколи му го истури мозокот на Замброта, а за Антонини да не зборимо, 2 пута го легна... кој од кој полош, од идна сезона у прв тим нејќем да ги гледам Антонини, Замброта, Абате, Одо и Јанкуловски...

Браво за Лео, друг пат и Роналдињо нека го седне на клупа.. нека одмори бе зошто да игра сите натпревари? ...башка многу касно му текнуе да прае измени :P

Роналдињо најдобро изигра денеска, партал ги направи ама што џабе, немавмо и среќа.
:bravo::tapp: А ќе игра кој???? Мислиш дека за бек ќе даде некогаш пари галијани.

Ова беше единствената што му ја скина. :kesa:

AC+Milan+v+Citta+di+Palermo+Serie+WYzyXxZUc7tl.jpg

AC+Milan+v+Citta+di+Palermo+Serie+c80AT355Sy_l.jpg

AC+Milan+v+Citta+di+Palermo+Serie+vEJdSwtTH_pl.jpg

:tapp:

AC+Milan+v+Citta+di+Palermo+Serie+ZdG6wPSkzTcl.jpg

AC+Milan+v+Citta+di+Palermo+Serie+a1jsO5e4BCrl.jpg

Ако слушнем уште еднаш Антонини требал да игра, ќе падне крв, овој бе ни за у примаверата не е ебати безкичмењакот, Миколи шашма го напрае.

Јебига Палермо играше добро днска ( како и 90 % од натпреварите дома што ги играмо сезонава, противниците играат добро) и за разлика од Марсеј, Бари, Каљари ги искористи шансете, мие немавмо среќа днска и то је то. Среќа циганиве нерешено изиграа и не избегаа многу.

Фиорентина има да наплати и за Цирих и за Палермо, а и играмо многу боље на гости сезонава. Треба Бориело да одмори малце.
Денеска после Антонини најслаб беше Леонардо. Па со кој памет бе чуек, со кој ??

Рони е зверотиња, све подобар е и подобар, само да почне појше да шутира ќе биде шо би рекле коментаторине у НБА " Clear the runway for your own good" :tv:

Поразов беше само прашање на време. После настапите на репрезентациите не се мачевме само против Сампдорија. Каљари ни водеше, со Марсеј беше многу густо, со Катанија не изваде Хунт, со пенал се спасивме против Цирих.
Денеска го немаше оној жар и желба за победа од самиот почеток, се разбудивме дури на 0-2, ми се чини дека го потценија Палермо. Имавме иницијатива во првиот дел, ама залудна, не смеевме Палермо онака да не притисне на почетокот на второто полувреме, се почуствува и дека има замор кај некои играчи.
Поразов не треба да не паничи, туку само да не олади и да не спушти на земја, да покаже дека не сме непобедливи. Играчите имаат цела недела да се одморат да ја повратат желбата за победа бидејќи наредно коло одиме кај уште еден тежок противник.
Што се однесува до играчите мислам дека Фламини треба да добие шанса пред Амброзини, по опасен ми е некако. За Антонини се потврди она што од секогаш го велев, тој не е класа играч или како што би рекол Галијани шампион, тој е човек од клупа да закрпи од време на време на некоја утакмица. Она што ме плаши е страшниот пад во играта на Замброта ни одалеку не е онај играч кој го купивме. Рони изигра пак одлично но сепак не може и тој да ја игра секоја топка мора некој да му помага, а не како што играа денеска секоја топка на која не знаеја што да и прават ја подаваа на Рони.

Денешниов пораз да ви кажам право не ме дирна многу...Не е ништо трагично.
Некако целе коло и вчера почна чудно и сите утакмици викендов беа чудни,така да... ништо страшно што изгубивме.

Се надевам дека ќе им удри во глава резултатот малце и ќе се исправат против Фиорентина.:)
Можевме да даеме барем еден гол,имавме доста шанси,ама тоа е тоа.
Средниот ред на чело со Пирло,ужасно слабо!

Само се осигурав во една работа...Против екипи кои играат бункер,Милан треба да игра со формација коа ја играше последните 20-ина минути.Два шпица,Пато и Роналдињо.

А Primavera-ва... :) 7-0 против Виченца. :)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=14929

FORZA MILAN! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom