Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
што му е на дињо бе?кога се повредил? не делуваше така :nesum:

Дај боже само да нее ебана повреда

Сега нека фго извади и Патката и нека го одмора. :toe:

пс Леле патката

Да не го чува Рони ... Ама не ми е јасно зашто на негово место би го ставил Абате... Ја би пробал со Фламини или Ди Џенаро ...Ај да видиме што ќе донесе ова!

Само да не е повреда!!
Супер ИГРА..сега за сега...ајде хунтелаар едвај го чекам

добро е 3-0 очекувам ПЕТАРДА! хунтелар второ нека флева и ајде 2 гола пак :icon_lol:

па многу јасно е зошто влезе Абате,он игра крило десно а Пато може и лево...така да само ги смени...сега мислам дека ќе ја држат предноста,нема да заебат ваљда 3-0 водство :toe:
пс: Не е веќе интересна :tv:

Каков меч...најдобриот оваа сезона какви додавања каква атмосфера...прекрасно
Заврши прво!!

Браво за Милан и Миланезите што ја гледаа ова утакмица, само половината (45мин) се разбира. Отиме на Епепе малце па се вракаме на спектаклот во Милано.

Forza Milan !!!

Одлична игра одамна немаа играно вака:vozbud:,а што е работава со Хунтелар на клупа е или нее сеа?

Хунтелар е на клупа(вадеше руда коа го покажаа)
Ебачите Инзаги и Оддо(вештерот)се на трибини со шалчиња..гледаат
Прекрасно прво полувреме
ПС Димче го напраи стримот?

MILANELLO - Here are the 19 called up players of Leonardo for tomorrow's match against Sampdoria:
Dida, Storari, Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo, Seedorf, Borriello, Di Gennaro, Huntelaar, Pato, Ronaldinho, Zigoni (n.17).

Taka da Huntelar bi trebalo na klupa da e :toe:

Браво по ова што го кажувате значи дека веземе на Сан Сиро,но што е со Роналдињо? :S
И дајте некој јак стрим мајќе ми ми се гледа :)

на гоал.ком викаат дека Роналдињо се повредил(недај боже).Ја не верувам дека е повреден и мислам дека го извади за да биде свеж со Цирих.
линк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom