Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ме и мене до компјутер :vozbud:
Да ја честитам победата, живците ми ги искинаја овие од Катанија, но на крај се добро се заврши.
Многу ми е мило за Хунтелар, ама ипак мислим дека се уште треба Марко да игра прв тим, па за понатамо, ако го фати криза или повреда пу пу недај боже нека ускочи малиов у прв тим. До тогаш нека влага у 60-70 минута по еден гол на две утакмице ја задоволен.

Дида е све посигурен и посигурен Абиати кој ќе се врати нека драпа мадиња на клупа.
Со Цирих ќе сме почнувале со Антонини и Абате на бековските позиции баш би сакал да видим и тоа.

:pos2::pos2::pos2: лелееее...глеајте :pos2:
ПС: Луди се жими се

:pos2::pos2::pos2: лелееее...глеајте :pos2:
ПС: Луди се жими се
Би сакал да го видам батето шо има праено кога Хунтелар даде 2 гола во “педерските“ минути...

Инаку на Џеко не се надевајте многу... Ако Хунтелар остане во топ форма, заедно со Бориело и Пато (и еден куп млади фудбалери од типот на Палоски и компанија) нема потреба да даваат пари за напаѓачи. Средниот ред сега треба да доживее мал редизајн, одбраната можно е да се покаже одлична со Тиаго Силва, Абате и Антонини.

Галијани : Се обидов на секој можен начин да го предомислам Гатузо

Се поизвесно е дека Гатузо ќе го напушти Милан сезонава, иако Галијани не потврдува дека не успеал да го убеди Гатузо да остане туку само вели дека ќе виделе што ќе се случи. Според мене ова значи крај на кариерата на Гатузо во Милан :toe:

Гатузо е веројатно дека си оди :(
Иначе што мислите за игрите на Роналдињо до сеа?

Па значително е подобра играта на Роналдињо...но чим ке му стават 2-3 фластер да му играат неможе да помине....+ мн груубо се игра врз него и Пато...рамос му го напраи дресон партал на Рони....се на се задоволен сум од Милан..до сега...

Па значително е подобра играта на Роналдињо...но чим ке му стават 2-3 фластер да му играат неможе да помине....+ мн груубо се игра врз него и Пато...рамос му го напраи дресон партал на Рони....се на се задоволен сум од Милан..до сега...

Pa ja mislam deka ni eden fudbaler u svetov moze da pomine ako 2-3 flaster mu praat, epten retko ama ne e toa toa...

Роналдињо игра подобро од кога е Леонардо тренер,ама не е ова Шпанија тука е потешко за играње во Сериа А по 3 играчи му играат фластер.

Презадоволен сум, кажете ми еден играч што пружа вакви партии со двајца, на моменти и троица постојани на врат во секој момент и на секој контакт со топка.
За да биде уште покорисен мора да биде поангажиран Сидорф, за да се растерети малце Роналдињо и да има повеќе простор за игра и асистенции.
Сега се сега е топ и вака.
Исто така откако ќе дојде Бекам мора да му се одземат на Пирло слободните. Две години го немам видено даде даде гол од слободен и стварно е грев поред Бекам на кого му се трејдмарк тие удари, да се форсира Пирло сеуште, игра и све, и добар е ама многу голови, чисти и тоа слободно можам да кажам не кошта со тие слободни шо одамна не влагаат во мрежа.

Исто така откако ќе дојде Бекам мора да му се одземат на Пирло слободните. Две години го немам видено даде даде гол од слободен и стварно е грев поред Бекам на кого му се трејдмарк тие удари, да се форсира Пирло сеуште, игра и све, и добар е ама многу голови, чисти и тоа слободно можам да кажам не кошта со тие слободни шо одамна не влагаат во мрежа.
Не се секирај за тоа, коа ќе дојде Бекам у Милан Пирло и Роналдињо нема да осетат како е да се изведе корна а не па да шутнат слободен :)
Шала настрана ама Пирло треба да се откаже више од шутирање слободни, нека остае на бразилцине... Роналдињо за од поблизу (иако и тој не е нешто сјаен) и Пато и Силва за од подалеку (ко на сони со двајца) :) (Пато против Цирих ви текнува?)

Па и Бекам не е некој реализатор на слободни ,повеќе е за нафрлувањето,страничните слободни...Мене од Роналдињо ми е повеќе страв :vozbud::tv:...ова не се заборава..на крајот 2-2 за 10 мин :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom