P
PewDiePie
Гостин
Пак Бонера во состав а ? Епа идам до кладилница да ја рокнам X2 дур има време.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто мора Бонера?!![]()
Веке збор мена да кажам за мизеријана Антонини,па луге Антонини за Бонера е Марсело:kesa:Зошто мора Бонера?!![]()
Абе што... Бонера е ѕвер, со него на десен бек одбраната значително се појачува, а сега ќе има и повеќе простор за Замброта да оди напред.Веке збор мена да кажам за мизеријана Антонини,па луге Антонини за Бонера е Марсело:kesa:
Абе што... Бонера е ѕвер, со него на десен бек одбраната значително се појачува, а сега ќе има и повеќе простор за Замброта да оди напред.
Абе што... Бонера е ѕвер, со него на десен бек одбраната значително се појачува, а сега ќе има и повеќе простор за Замброта да оди напред.
се заебаваш нели.
Него крофнарот ги извадил 20 за утре со Киево, освен едно чудо повредени ги нема и новоповредените Киву и Кутињо,каков ли малер ги стегна Шунтериве,не се ситам него напротив им посакувам да оздрават побрзо не за друго туку ке плачат по форумиве.
Вечер мора да напрајме 9 разлика и мирно да ја гледаме утре утакмицата.
Не, можеби не е којзнае што во напад, но во одбрана е многу посигурен од Абате, Антонини па и Замброта. Што се однесува до комшииве, редно беше да се префрли малерот со повредите кај другата екипа од Милано![]()
Абе брат ти или не глеаш фудбал или пијан сиБонера не е подобар ни од Абате (кој е ѓавол последните 4-5 утакмици) ни од Замбро ни од Антонини. Додуша тука се со Антонини се јадат во незнаење!
И денес се ке зависит од Сидорф кој ке ја има најтешката задача поврзување и креација. така да се надевам на црното ке му тргне вечер...MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.
ете го составот
па со среќа
FIORENTINA: Boruc; Comotto, Kroldrup, Natali, Pasqual; Donadel, D'Agostino, Marchionni, Ljajic, Cerci; Gilardino.
тапа се бе овие љилавковциве, види им состав... мора да тепамо и со и без Бонера!