Ф
ФорцаМилан
Гостин
Тројца росоњери повикани за пријателскиот меч со Брегон на Слоновата Коска...
Borriello, Pirlo and Antonini in prelista of Prandelli
Borriello, Pirlo and Antonini in prelista of Prandelli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стварно Антонини дрво најголемо денес :nesvest: Уште еден доказ дека Бориело е безвреден ако го нема Роналдињо да му ги мести на тацна,Хунтелар бар игра со топка,Сократис добар за прва утакмица,ќе се уигра со тимот и ќе биде многу многу боље.
Значи не треба напаѓачот да ја пимпла топката... треба само да го има филингот да влезе во шанса и да шутира од правилна позиција
Стварно? Па има разлика меѓу играње со топка и пимплање,Пато е напаѓач,игра со топка и што треба да прави да чека да му додаде некој или да шутира од кај стигне ? Не би рекол,ако знае да игра нека игра нека ја земе од пола терен и нека ја води,Хунтелар многу подобро би го направил тоа од Бориело,а ако мислиш дека напаѓачот треба само да го има филингот и да шутира,не е доволно тоа денес,такви играчи ко Инзаги нема више што само влагаат во шанса за гол,или па кога ќе добијат топка ја пипмлаат ко што викаш ти од една нога во друга.....а и не ни ни требаат такви.