Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
WTF is дик маре/мара :uvo:
Го среќавам изразов често тука па и во Сериа А темата ама никако да укапирам од каде е, може ли некој да ме просветли ?

И јас бе исто што е работата со тоа?:icon_conf
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3373405&postcount=6170

И имаше уште 30 вакви мислења од овој,што почнуваа со Дик Мара,ама сеа се избришани..Додуша може да му читате конверзација на профил,сигурно и кога се допишувал со некој започнувал со "Дик Мара"

Кога видов Pato c'è per Manchester се израдував исто како кога даваме гол :vozbud:

Е вака веќе имаме некои шанси,и Руни да не игра и топ...најофанзивно против манчестер,иначе има некои од тука што ќе идат у студио кај филе? Освен ја и ФорцаМилан...
:vozbud:
Ја би идел само незнам ни кога ни каде ништо.
иначе сеа со манчестер ќе биде весеље незнам зашо ама мислам дека ќе ги тепаме 3-4 и ние ќе идеме даље.
Можеби малку преоптимистички сепак што е тука е
А за кај филе пишете ми на пп да се договориме:toe:

Банирања на Миланези ради овој шупаков од Интер што сам себе си честита 8 март СРАМОТА !!!

Банирања на Миланези ради овој шупаков од Интер што сам себе си честита 8 март СРАМОТА !!!
Тоа е, да идем у фан клуб интер да им наредим се по список, и да ме цитира цел фан клуб нема да јадат бан само ја ќе изедем... циганана .!.

Кој е баниран бе ??

Како може некој да банира у наш фан клуб наши членови ??

Ал забраев они се хероите што се борат против целиот свет кој патем е против нив, видов и вчера судијата педер прв корнер им даде у 86-та Ѓубре расипано, требаше на балотели чист пенал да му суди.
И сеа нервозите кај нас тресење... Ка не даде гол Хунти у 90-та да им дадем сеа еден ваков на свите .!.

АеРоДрОм е баниран Срамота,а тој смрдежот тука прв провоцираше !!!
ццц скапаници. И ја на мајка му да и честитам 8 март од цел фан клуб наш.

нема везе бе, вреди да те банираат, на јак волеј го испратија назад :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: и се изнаебаа на мајка му ко да е последна :)

Не требаше да му враќа. :toe:

Да искористам прилика:

ШИНТЕР ПЕДЕРИ!

освен Балотели :pos2:

АеРоДрОм е баниран Срамота,а тој смрдежот тука прв провоцираше !!!
ццц скапаници. И ја на мајка му да и честитам 8 март од цел фан клуб наш.
И _Vlatko_ е баниран колку што забележав (х
Како не сум бил и ја тука да и го опнев еднаш чим дава за 8ми март:)
Други и го опнаа место тебе, не е она толку држача... milf a може и gilfxDD

Аеродром ко шо глеам од форум е баниран, а глеам сите на мене се повикувате, да ве разочарам, не модерирав ја нит како модераотор можам да банирам а и нит знам шо и како се дешавало. :wink:

Tројца наши се банирани ради тој со убавата мајка што пиша прееска тука :)

Dik mara ,кој е баниран сеа? и зашто? Чоекот од Интер фк сам се намести и не гледам причина да бидат банирани нашите... теиии,сеа пред утакмица наместо гужва да се ствара ни ги банираат луѓето...немојте вака бе луѓе :tv:

Миланез` само ова смајли ли го знаеш х) ?
:pos:

Dik mara ,кој е баниран сеа? и зашто? Чоекот од Интер фк сам се намести и не гледам причина да бидат банирани нашите... теиии,сеа пред утакмица наместо гужва да се ствара ни ги банираат луѓето...немојте вака бе луѓе :tv:
Ме мрзи да ги барам постовите шо и како било, претпоставуем, овој испровоцирал другиве на к*р све женско од фамилија му ставиле и тоа е тоа.
100 пати имам кажано да не враќате на провокации поготово не на таков начин зашто за џабе ке јадете бан.

Ја обично бришам такви срања, не бев тој период на форум, налетал некој од администрација и си истерал по свое, стриктно по правила. :toe:

Ај оној ForzaMilan, шо си има трн у око тоа е негов малоумен проблем, животна ретардирана преокупација.

Аеродром ко шо глеам од форум е баниран, а глеам сите на мене се повикувате, да ве разочарам, не модерирав ја нит како модераотор можам да банирам а и нит знам шо и како се дешавало. :wink:
Незнаеш, ама затоа можеш да видиш избришани мислења и да дознаеш што како било, и да видиш кој почна... да го избришевте одма немаше да стигне до мајката негова која многу ја засакавмо овде :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom