P
PewDiePie
Гостин
Убаво,со победа му ја затна муцката Лео на дебелиот лембед.....а Фестер изгледаше како издрогирана трудна жена што има проблеми со жолчката и константно ја пукаат киселини :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абиати бе мамата 3+ ја чекав за паре последна на тикет, моеше да го пуштиш
Ах ка не им закачивмо уште еден или пеналот да влезеше на крај ионака ќе тепавмо![]()
Што ќе му на Дида да се докажуе, пројде неговото време... се докажал онНа Дида не му се праеше кејфот кога Абијати го одбрани пеналот а? :pos2: Ако, добро е тоа, чим има конкуренција ќе има и желба за докажување и подобра игра.

Епа кога не веруваш во споствениот тим,играј ја 2-ка мушки ко менеАбиати бе мамата 3+ ја чекав за паре последна на тикет, моеше да го пуштиш
Ах ка не им закачивмо уште еден или пеналот да влезеше на крај ионака ќе тепавмо![]()
Не мислев на Дида, туку општо на сите.Што ќе му на Дида да се докажуе, пројде неговото време... се докажал он![]()

Во среда сигурен сум во победа ова ми беше некако потешко гостување од Фиренца,овие Виола редовно си ѓи плескаме.И браво за Абиати си фати место а и повеќе мерак ми праи од месечаров,каква фаца напраи кога го одбрани пеналот овој:pos2:Ете тактичар, ипак Јанкуловски подобро изигра, и живна малце левата страна, но нема врска важно победивмо...