Ф
ФорцаМилан
Гостин
Ццц ахх не фатија на контраааааааааааааааааааааааа
Ај само да не примиме уште еден гол....
Ај само да не примиме уште еден гол....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе биде, се со време :tv: Сер Алекс се испостра од пасот на Рони и голчето на Пато,почна да чмата 200 на саат со мастичетоЧестито победа Росоњери!!!
И да ги згазиме во вторник оние пичињана...
хахахахахахахахахаха ме изнасмеа со постов друже свака ти част за последниве 2 реченици :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Не може човек на раат да гледа, тоа е кога навиваш за Милан стрес ти е во аранжманот, глатка победа не постои тука : )
Хунтелар си ја враќа самодовербата, сеа само да видам наредно коло Бориело да е стартер место него-тргам лично натака да тепам.
Тиаго Силва ме секира мене, излезе со повреда човекот.
Мансини исто така се повреди ама кој го ебе него.
Фергусон го пофалил Милан добро играле а-у....у превод веќе смислил противотров. : )
пс. Оној Бекам говна да јаде, не зашто промаши два паса, него дека дојде со таа глупа фризура и им го испра паметот, денес после Бориело и Абате гледам ја направил, Абате е гарант број еден сељак у Милано, која фаца Инџиковска е тоа е ненормално.т.е не, грешка, Сантон е најселска фаца, Битпазарски сурат-школски пример