Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Колку и да функционира нападот е џабе кога секоја утакмица ни шибат гол кога ќе посакаат. Секоја утакмица по 3-4 гола да примаш, нема на што да се надеваш.

Денес да бранеше било кој само не Онана на крај во најлош случај ќе беше нерешено, а многу веројатно и ќе победевме. 4 шугави гола да ги примиш сам треба да се одкажеш од бранење и да се пензионираш. По неталентиран голамн јас непамтам, а го следам МАН УТД триесетина години.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Денес да бранеше било кој само не Онана на крај во најлош случај ќе беше нерешено, а многу веројатно и ќе победевме. 4 шугави гола да ги примиш сам треба да се одкажеш од бранење и да се пензионираш. По неталентиран голамн јас непамтам, а го следам МАН УТД триесетина години.

Ти си оболен човек. :pos:

Се додека Фернандеш е во Јунајтед бел ден нема да видеме
Нели тоа го покажува со цела игра и пичкарски став. Мегваер беше подобар капитен и покажуваше повеќе карактер од овај.

Кога ќе примеше Де Геа некој онаков гол збеснував и урлав, скроз ќе попиздев. Сега не знам зошто ама сум онака смирен, сосема ми е очекувано ова, уште од првиот ден немам никаква доверба во Онана.

Едноставно нема жар и инат во оваа распашена банда. Кур им е двор им е, платата ќе легне на 1ви. Губат 2-1, 3-1, си џогират во одбрана, во напад безидејно си подават од позади. Пиши пропало.

Два пата давамр гол, па одма примаме. Исто беше и со Арсенал. Пишав и на полувреме, нема стабилност во оваа одбрана.

За воља на вистината и фалат Варан, Шо и Ван Бисака, ама сепак преслабо.

Амрабат мора да влезе веднаш во прв тим. Ериксен колку и да има талент, нема сила за повеќе од 30тина минути. Посебно не на 8мица.

Сезонава на 6 утакмици има примено 15 гола. Тоа се 2.5 по натпревар. Спореди го тоа со ланските 1.2 и нема потреба повеќе да коментираме. А за ова единствен виновен е Тен Хаг. Ако не го закова Онана за клупа до крај на сезонава и на лето не го продаде макар и за безпари нема да помирисаме ЛШ наредниве неколку сезони.

Разбирам дека Онана прими гол кој никогаш не смееше да си го дозволи, ама објасни ми како е тој виновен за третиот гол, ОД ПЕНАЛ, и за четвртиот, кога заспаа Касемиро и Линделоф? Играчот прими топка на 5 метри. Не знам дали си сериозен со муабетов, зошто ако си подобро батали фудбал, ке си го заебеш здравјето.

Единствено нешто добро кај Онана во моментов е што си ги прифаќа грешите и си превзема одговорност. Друго не гледам искрено.

После втора утакмица кај што се влечат на терен, дефинитивно констатирам дека проблемот не е фудбалски, туку моралот е за никаде. Истото се случува секоја утакмица, добар почеток, прва грешка и толку застануваат сите! Ова не е ни до Рашфорд, ни до Бруно, ни до Онана... Едноставно нема тим и не трчаат еден за друг.
Поголема катастрофа од тоа на еден тим неможе да му се случи.
Дефинитивно тоа што Глејзери си играат мајтап со сите(клубот останува да биде организациски мизерен), Де Геа го пуштија по вода на непријатен начин, Гринвуд дефинитивно го отстранија, истото го снајде и Антони, сега и капак Санчо, кој мислам дека им беше другарче на британците и главен шегаџија во соблекувална...

Мислам дека Амрабат очајно му треба на тимов што побрзо. Колку брзо ќе биде опоравен, а потоа и спремен да игра останува да видиме. Ама дотогаш очекувам да гледаме летаргија на терен.

Капак на се среќата е тотално контра нив. Грешката на Онана, пеналот на Ериксен два гола од нигде никаде.. Секоја утакмица минимум еден таков гол! Ама нели велат, како зрачиш, таква енергија привлекуваш! Ако не ја исклизаш во аут, тркалезна е, ќе најде начин да влезе.
Сите сили на универзумов моментално влечат во контра смер од нив...

Многу ми е драго што барем Хојлунд погоди. Детето не заслужи воопшто да биде пречекан во ваква атмосфера.

За крај, моралот мора да почнува полека да се крева, веќе од сабота. Ако и со Барнли не успеат да сочуваат мрежа и да победат, се плашам дека ќе почне да му се ниша столчето на Тен Хаг, колку и да никој не го сака тоа. Едноставно притисокот од медиумите ќе биде се поголем и поголем.
Да се надеваме на победа, а потоа и во серија од повеќе исти со полесни противници.

Сезонава на 6 утакмици има примено 15 гола. Тоа се 2.5 по натпревар. Спореди го тоа со ланските 1.2 и нема потреба повеќе да коментираме. А за ова единствен виновен е Тен Хаг. Ако не го закова Онана за клупа до крај на сезонава и на лето не го продаде макар и за безпари нема да помирисаме ЛШ наредниве неколку сезони.

Затоа мораше да го задржат Де Геа. Ама голема плата барал, дека малце пари фрлаа во бунар по играчи како Џонс, Лингард, Баји кои немаа заедно 5 утакмиц одиграно во 3 сезони, па сега проблем била платата на Де Геа. Ова е кармата што го избркаа ко партал човекот што најмалку заслужи таков однос.

Ќе го седнеше Онана на клупа, што во моментот му е прекупотребно. Влезе во машинеријата, ќе го отепаа пеглање сега во јавноста и очекувам уште повеќе да тони.
Ама вака кој ќе го седни на клупа? Хитон или турчето?!
Автоматски споено мислење:

Разбирам дека Онана прими гол кој никогаш не смееше да си го дозволи, ама објасни ми како е тој виновен за третиот гол, ОД ПЕНАЛ, и за четвртиот, кога заспаа Касемиро и Линделоф? Играчот прими топка на 5 метри. Не знам дали си сериозен со муабетов, зошто ако си подобро батали фудбал, ке си го заебеш здравјето.
За многу брзо Онана ќе го замени Мегваер, ќе му ебават мајката сите живи за секој примен гол.

Нема да падне психички Онана, не се секирајте. Само нека почнат да играат за добро на сите. Нормално дека ќе прими 15 кога никој не мрда. Јас не знам што гледате и што ви се гледа од тоа шѕо гледате. Тоа сите се влечат по терен, никој не мрда тие голманот та голманот, аман веќе. Кога ќе почнат пак да гинат еден за друг Онана ни во кадар нема да го гледате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom