Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас не знам што да кажам за Мурињо. Што се однесува до изборот на играчи и трансферите што ги прави, скоро е перфектен. Што се однесува до играта која ја поставува, далеку е од перфектен. Прво си купува Ферари, потоа го вози како Југо 45.
За играта е точно. Ама доколку не беше Мурињо во Јунајтед немаше да бидат Погба, Лукаку, Матич, па еве и Санчез. Парите не беа проблем ни со Мојс и Ван Гал, Јунајтед беше спремен да натплати играчи, ама ги одбиваа заради овие на клупа.

За жал, моментално Мурињо му е понеопходен на Јунајтед, отколку обратно.

За играта е точно. Ама доколку не беше Мурињо во Јунајтед немаше да бидат Погба, Лукаку, Матич, па еве и Санчез. Парите не беа проблем ни со Мојс и Ван Гал, Јунајтед беше спремен да натплати играчи, ама ги одбиваа заради овие на клупа.

Тоа го кажав, фантастични трансфери, еден куп елитни играчи донесе.

Брат, со сета почит кон тебе, не е ферски па дури и малку е глупаво туѓи фанови да доаѓаат на наш терен тука (нашиов фан клуб) и да не тестираат за таква тема.

Чиниш дома сум ти дошол во никое време ненајавен за да тестирам нешто. Првин прашав само што како па ми текна да дадам предлог за анкета зашто ве има повеќе фанови тука. Ништо страшно.
Исто како сега да пише некој во фан клуб Баерн и да праша што мислиме со Ченто за Тухел, дали ќе биде успешен тренер во Баерн од наредната сезона ако биде назначен и да му речам дека е глупаво да прашува/тестира што мислиме.

Чиниш дома сум ти дошол во никое време ненајавен за да тестирам нешто. Првин прашав само што како па ми текна да дадам предлог за анкета зашто ве има повеќе фанови тука. Ништо страшно.
Исто како сега да пише некој во фан клуб Баерн и да праша што мислиме со Ченто за Тухел, дали ќе биде успешен тренер во Баерн од наредната сезона ако биде назначен и да му речам дека е глупаво да прашува/тестира што мислиме.

Во ред е сето тоа. Само мислам дека ти беше првобитна намерата да не боцниш малку на таа тема:icon_lol:
Баш и реакцијата од другите го делат мојот впечаток.

Затоа во продлжение ти етаблирав што мислам јас накратко, а гледам и други го сториле истото за да добиеш каков е генералниот впечаток.

received_10214819311734735.jpeg received_10214819309134670.jpeg IMG-4a8c84ced4d85e425059e209fec68eda-V.jpg 20180115_211747.jpg IMG-52b3bdf068d23579e67ace724a96adfe-V.jpg 100% сум за да го продолжи договорот. Доаѓаат играчи како Погба, која елеганција, каков мајстор! Сезоната воопшто не е лоша до сега резултатски, сега тоа што Сити во ваква ПЛ имаше 16 победи во низа е нешто феноменално.

Е сега за играта сите ќе се согласиме дека еден натпревар играат супер, на друг се непрепознатливи. Но реално кога би се навратиле наназад, сме победувале и завршувале како шампиони и во сезони во кои не сме играле феноменално.

Единствено што не ми се допаѓа е што ќе заврши втората сезона, а уште има играчи како Дармиан, Блинд и остала багра. За Ерера веќе ми е јасно, каква љубов имаат сите на Олд Трафорд за него ...

received_10214819309854688.jpeg
Тие што имате БГ пасоши, Солун или Софиа и правец Манчестер.

Во ред е сето тоа. Само мислам дека ти беше првобитна намерата да не боцниш малку на таа тема:icon_lol:
Баш и реакцијата од другите го делат мојот впечаток.

Затоа во продлжение ти етаблирав што мислам јас накратко, а гледам и други го сториле истото за да добиеш каков е генералниот впечаток.

Јас дадов предлог само, не коментирав што и како мислите, Донев боцкаше и даваше коментари за тоа што мислите. :D

Ги слушна лудаците горе лево од каде што ви биле седиштата? :ROFLMAO:

Ова е нешто за кое што малку му се дава кредит на Мурињо, моментално е еден од топ 3 тренери за кои би дошол играч да игра во светот.

Последно уредено:
Ги слушна лудаците горе лево од каде што ви биле седиштата? [emoji23]

Ова е нешто за кое што малку му се дава кредит на Мурињо, моментално е еден од топ 3 тренери за кои би дошол играч да игра во светот.

И после ќе ти пише некој Ед за финансии врска немал [emoji23] Оперативен профит од 230 милиони :cuc:

@Христов браво, топ фотки!

Последно уредено:
Дај нека му ги дадат нашиве тие 30.000 во форма на loyalty bonus, и нека го комплетираат договорот. На 4 години договор, тоа се 5 милиони фунти.

Дај нека му ги дадат нашиве тие 30.000 во форма на loyalty bonus, и нека го комплетираат договорот. На 4 години договор, тоа се 5 милиони фунти.

И јас мислам на крај дека ќе го исплаќаме Мики две и пол сезони, освен ако и Арсенал не го продаде некаде.

Само многу пари, познат тренер, големината на клубот и нормално фамилијарни играчи кои не сакаат да шетаат многу можат да го изберат Манчестер како град пред Лондон, Барселона, Мадрид, Минхен.

Кога одиш од Лондон во Манчестер, како во некое село да одиш :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom