Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ke видиме.
Во неколку наврати Блекет и Рохо не размислуваа исто, али им треба конзистетност во играње заедно.
Нека ги проба сите, и нека играат оние меѓу кои има најдобро разбирање.

Рафа и Џонс ми се најсигурни од задната 4-ка, со LB и LCB може свашта да се деси.
Опцијата Блекет го става ЛВГ на слатки маки.

Ke видиме.
Во неколку наврати Блекет и Рохо не размислуваа исто, али им треба конзистетност во играње заедно.
Нека ги проба сите, и нека играат оние меѓу кои има најдобро разбирање.

Рафа и Џонс ми се најсигурни од задната 4-ка, со LB и LCB може свашта да се деси.
Опцијата Блекет го става ЛВГ на слатки маки.
Јас би ги играл истите 4ца од минатата утакмица во задна линија, малце е непријатно ради Шо дека е многу платен, а сега мора да поседи на клупа, но ништо страшно 19 години е :)

Јас би ги играл истите 4ца од минатата утакмица во задна линија, малце е непријатно ради Шо дека е многу платен, а сега мора да поседи на клупа, но ништо страшно 19 години е :)

Богами Рохо нека пружа такви утакмици(како претходната) и ќе го чува детето на клупа а и ќе го приземји малце... на крај краева барем ќе се развива правилно и ќе се пазат да не го прегорат нели уште 19 години има :D

Богами Рохо нека пружа такви утакмици(како претходната) и ќе го чува детето на клупа а и ќе го приземји малце... на крај краева барем ќе се развива правилно и ќе се пазат да не го прегорат нели уште 19 години има :D

Кое прегорување, уште нема деби за нас. :ROFLMAO: :P

Тоа ќе пишав, ќе ја исклучиме ринглата да не прегори. :D

Вака така, Смолинг ис бек, Џонс, Керик, Фелаини, опасни опции ќе има, да продолжат у исти ритам ко претходната, ќе стане интересно и на табелата.

Хе, можно е и на нареднава pre-season tour да носиме Nike дресови.

Кикица Ди марија
Мата
Фалкао

Док руни и рвп плетат чорапи на клупа.

И зимаат лш.
Е, не.

Хе, утре ние тепаме и Сити нека ги тепаат на Челзи, или барем нерешно да завршат и да се средат малце работите :D

Последно уредено:
Zdravo crveni gjaoli , CAROT ostana kaj nas kako sto vi kazav , ima edna lesna povreda no vecerva bi treba da igra malku protiv Milan . Sretno ova sezona vo Premier League i socustvo za eliminacijata protiv MK DONS 4:0 , denes gi imam igrano na tiket ovie MK DONS opasni se :P

Zdravo crveni gjaoli , CAROT ostana kaj nas kako sto vi kazav , ima edna lesna povreda no vecerva bi treba da igra malku protiv Milan . Sretno ova sezona vo Premier League i socustvo za eliminacijata protiv MK DONS 4:0 , denes gi imam igrano na tiket ovie MK DONS opasni se :P

Ни фалеше во темава.. :) Добро што се врати :)

Не можеш да ја дефинираш одбранбената 4ка затоа што изиграле маестрално против КПР. До некни го критикуваа Еванс, меѓу кои и јас го делам тоа мислење дека не е за прв тим. Иако спаси чист гол, воопшто не е стабилен и сигурен назад, доколку се повредува почесто Џонс, ќе бидат во тешка ситуација.

денес велбек vs клеверли .... борба на титаните но прашањето е кој ќе победи :D
Aу планирав Реал да гледам пошто ги иам на ливче, ама ова не смее да се испушти. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom