- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.526
- Поени од реакции
- 26.958
Немој отсеа натаму. Боли вака кога ме трескаш од облаци на земја.Не летајте во облаци бе,нема ни 1 % точно за Фалкао..Обична шпекулација,така ја постирав само![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој отсеа натаму. Боли вака кога ме трескаш од облаци на земја.Не летајте во облаци бе,нема ни 1 % точно за Фалкао..Обична шпекулација,така ја постирав само![]()
Мислам дека треба да си мртов веќеНемој отсеа натаму. Боли вака кога ме трескаш од облаци на земја.![]()
Жилав сум јас, не умирам така лесно. Ама боли, мамата.Мислам дека треба да си мртов веќе
Мамицата негова и на вакво ‘‘дело‘‘ пак добро изгледа.
Изгледа тој малезискиот ‘‘најтаен агент‘‘ утнал во гугл транслејтот , сити пратил понуда ,не ниедај бе каков Фалкао не тресете, го нудат ко селска курва сегде агентите негови.
дека освои ЛШ затоа мислиме дека е добар#ДиМариаНеЕБитенИграчВоРеалМадрид
#хехех
#ЏабеГоКипивме
Од 9 сабајле до 23 часот Лелелелелеле , морони,коњи,куртони,доле управа...Се сеќавате лани ова време како ги поминувавме последните час-два од преодниот рок?![]()
Од 9 сабајле до 23 часот Лелелелелеле , морони,коњи,куртони,доле управа...
23,40 Па фелаини, Фелаини добар играч ,добро ке се вклопи , бар се засиливме
00,00 КОЕНТРАОООО јесссссс
00,30 ајде барем фелаини го земавме , 27,7 милиони ФУНТИ не се многу за него ,....,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Камен од срце падна кога објавија Евертон прво. Па фешти, еее со овој тим лани титула земавме, годинава плус Фелаини во центар, нема пиле да пушти да прелета а не играч. А и Мојс не е лош тренер, го знае и Фелаини...ќе се вклопат двата.Од 9 сабајле до 23 часот Лелелелелеле , морони,коњи,куртони,доле управа...
23,40 Па фелаини, Фелаини добар играч ,добро ке се вклопи , бар се засиливме
00,00 КОЕНТРАОООО јесссссс
00,30 ајде барем фелаини го земавме , 27,7 милиони ФУНТИ не се многу за него ,....,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
па да не не се вклопијаКамен од срце падна кога објавија Евертон прво. Па фешти, еее со овој тим лани титула земавме, годинава плус Фелаини во центар, нема пиле да пушти да прелета а не играч. А и Мојс не е лош тренер, го знае и Фелаини...ќе се вклопат двата.![]()