Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ме интересира како ќе го оцените Хумелс во финалево.... Прво полувреме ич не ми се бендиса како играше, после како минуваше време се подобруваше ама у продужетците имаше по некоја грешка... некако нестабилен ми беше на утакмицава

Точно, не ми е фамилија и знам дека е заменлив. . Али на пр јас само се зезам со вас и ве тролам :D па ако го земете вие мене ќе ме зезате и тролате :D
моментот кога се обидуваш да тролаш група тролови кој организирано ви го нападнаа фан клубот !!! организацијата овдека работи зад затворени врати а она што го пишуваме тука на форумов прво иде на лекторирање кај нашата командантка фросе па ако одобри постираме :D

Ме интересира како ќе го оцените Хумелс во финалево.... Прво полувреме ич не ми се бендиса како играше, после како минуваше време се подобруваше ама у продужетците имаше по некоја грешка... некако нестабилен ми беше на утакмицава
Да прво беше дупка , па се оправи , но се тоа беше притисок во прво , после си газеше. А и жената му кога ја видов одма му титнав на вајбер на Вуди да иде да го потпише:icon_mrgr:

Леле дошле со тешка артилерија овие, со капс лок :D Па убаво пишува горе desire to keep him. И ние не бевме будали Рони да го дадеме ама така наложија околностите. Башка асални пари ви даваме за него, не 7 милиона ко вие на Арсенал за РвП :D

абе што ви е на вас, ќе видите вторник најкасно ќе објават за видал 4 годишен договор 150 к неделно ... готова била работата !!!
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ист впечаток имав и јас. Ама до сега цело СП му беше одлично, што му се деси денес не знам. :D

Само која среда или кој петок?? Не можи и мене да ме земат некако?? :pos:
Епа дејли мејл вика прво да се врати ВАн Гал од Бразил и да дојде кај нас , па после ке го представат , за оваа недела се работи, сигурно!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom