Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

@SkySportsNews: Sky sources: Wayne Rooney angry and confused by Manchester United's comments on his future.

Ајде дебели, фаќај пут под нозе, зошто и те чуваа досега, не знам. Никад нема да му се удоволи на овој.

Ако е вистина ова што се шпекулира за Руни стварно сум разочаран од него уште повеќе. Не знае што сака очигледно. Ако му се бега нека му отворат вратите и нека бега.

Мада и сега читам и последнава изјава од Мојс кај што вика дека Руни ќе биде втора опција зад РВП, така да од тука излегува сето ова.

Не бе зашто да си оди Вејн од Јунајтед? Преку 150 голови има дадено и на ушка не носеше, сега може да се исере врз клубот ако сака и сите ние треба да застанеме позади него и да го тешиме, зошто не дај боже може егото да му го повредиме или уште пострашно да треба да се испоти за да си го заработи лебот.

Како и да е има одличен PR консалтинг, секогаш знае кога да се јави и што да каже. Нека си најде барем клуб каде што ќе го трпат, ова е веќе смејурија.

Како може уште не почната сезоната Мојс да ја направи формацијата без притоа изиграни утакмици и Руни да го клава во втора постава, односно да игра на местото од Перси само ако е повреден. И дека Кагава ќе игра зад ван Перси?! :eek:

-Фрустрирачки е, сепак не е шогоде фудбалер, туку ВЕЈН РУНИ!

Какви глупости изјавил дебелиов. Не бил задоволен од изјавите на Јунајтед во медиумите. Кои изјави бе човок?

Како може уште не почната сезоната Мојс да ја направи формацијата без притоа изиграни утакмици и Руни да го клава во втора постава, односно да игра на местото од Перси само ако е повреден. И дека Кагава ќе игра зад ван Перси?! :eek:

-Фрустрирачки е, сепак не е шогоде фудбалер, туку ВЕЈН РУНИ!

И јас мислам дека не беше малце фер од страна на Мојс да каже дека Руни ќе биде само бек ап за Перси и слично. И затоа ја разбирам реакцијата на Вејн, ако е точно тоа што се пишува.

Друга работа, ако си оди и тој ќе треба минимум 2 world class фудбалери да се донесат, посебно ако оди во Челзи.

Ајде една слика со Аlliens типот: Го чекаат Фабрегас, а го губат и Руни. :love:

Ајде една слика со Аlliens типот: Го чекаат Фабрегас, а го губат и Руни. :love:

Не е со Aliens ама и Симпсонови убаво ќе ја доловат целата ситуација.

BPNYUtQCUAA7SaL.jpg:large

Па едноставно е де, што се буните и вие сега. Нели сакаше квалитетни фудбалери е сега тој квалитетниот испадна поквалитетен од него во однос на голови, 30 ги стегна и ќе игра во прв тим. Нека вежба повеќе Руни и нека го седне „квалитетниот“ што го бараше.

Мојс рекол дека ќе му е замена на РвП, oh noes, се навредил Руни. САФ кога кажа дека Јорк е во лоша форма и шетањето навечер нема да го однесе подалеку од 20 минути по натпревар, стегна хет трик против Арсенал да го разубеди а не викна SSN репортери да се жали.

А сигурно го кажал тоа Мојс, дека Руни ќе му биде резерва на РВП?

Мене ми е сомнителна таа изјава. Јес дека Мојс не го сака Руни уште од времето на Евертон, но сепак не ми се верува дека баш така рекол. Руни во полна форма има место во секоја екипа во ПЛ, а камо ли во овој Манчестер.

А сигурно го кажал тоа Мојс, дека Руни ќе му биде резерва на РВП?

Мене ми е сомнителна таа изјава. Јес дека Мојс не го сака Руни уште од времето на Евертон, но сепак не ми се верува дека баш така рекол. Руни во полна форма има место во секоја екипа во ПЛ, а камо ли во овој Манчестер.
Тоа е клучното Ставре, Руни последен пат беше полна форма во 2010 против Милан :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom