Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Интересни работи, Гигс, Сколс и Бекам биле потпишани сите на точно 14 годишна возраст...

Не знаев дека Гигс прво бил понуден на Сити... Судбина ...

Интересни работи, Гигс, Сколс и Бекам биле потпишани сите на точно 14 годишна возраст...

Не знаев дека Гигс прво бил понуден на Сити... Судбина ...
mislam deka i igral vo mladinskata skola na city A Fergi otisol doma kaj nego da go ubedi da igra za united taka mislam deka sum procital nekade

Јунајтед има најдоба скор кога Хелси судел:D
Ќе постирам еден текст за него и неговото влијание врз Јунајтед:
Кога Хелси суди Јунајтед не губи

Хелси за прв пат на Јунајтед му судел во 2001г. од тогаш Јунајтед има скор кога тој судел од 22 победи 4 нерешени и 1 пораз.
Поразот се случил на 31 август 2003г кога Јунајтед изгуби на Сент Мери од Саутемптон со гол во 88`. Од тој пораз Јунајтед изиграл 21 натпревар: 18 победи, 3 нерешени, 0 порази со немеројатна гол разлика 47:11.
Јунајтед ги добил последните 13 натпревари кога Хелси судел со досудени 3 пенали на последните 3 натпревари.
Кога Јунајтед играл против Евертон, Хелси бил судија на 3 натпревари и не сме примиле гол на тие 3 натпревари.
Во сите досегашни натпревари на кои Хелси му судел на Јунајтед статистиката вели:
-22 победи
-4 нерешени
-1 пораз
-гол разлика: 60:20
-досудил 5 пенали за Јунајтед, само 1 за противникот
-досудил 1 црвен картон против Јунајтед, а 2 на противникот

И Челзи немаа пораз со Аткинсон откако суди па ги стигна, не кобете :/

Заха стартер против Вотворд има пренос на СК.

Јунајтед има најдоба скор кога Хелси судел:D
Ќе постирам еден текст за него и неговото влијание врз Јунајтед:
Таман утре Манчестер ќе победи, а и Саутемптон ќе тепа на Ст.Мери исто така. :D

Заха ко Дон Кихот ми е на утакмицава. Впуштен во невозможна мисија.

Заха во прво полувреме беше речиси незабележителен ама во второ полувреме кога тој почна да игра цел тим подобро играше еве и видео од неговата игра.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Многу ми е интересен стилот на Заха, и баш чекам да видам дали финтиве ке му поминуваат кај бековите во ПЛ, или и него как Роналдо ке му ги креваат нозете во воздух првата сезона кога ги правеше мајмуни....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom