Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Еве ви и од член на бордот на КП

Zaha deal to Man Utd done: 10m up front + 5m based on apps,3m of which very achievable, plus loan back to end of season. Football League not an issue, only confirmation letter is needed.

Епа нека ни е честито играчот :)

Во Сабота играме со Вардар Про :pipi:

34phlow.jpg

winger Ashley Young set to miss next six weeks with medial knee ligament injury.

Браво, немам зборови :cuc: Дајте им уште 5 милиони и нека го земат клинецов уште сега, не може да е полош од Валенсија!

winger Ashley Young set to miss next six weeks with medial knee ligament injury.

Браво, немам зборови :cuc: Дајте им уште 5 милиони и нека го земат клинецов уште сега, не може да е полош од Валенсија!
Зналит Нани против нас :facepalm:

Велбек ќе добива поголема минутажа бочно значи, а за со Реал според досегашното искуство во нокаут рундите во последниот период сигурно ќе започнеме со 4-5-1, е сега ако крилава ни се во форма ќе играме 4-5-1 трансформирана во 4-2-3-1 или ако не тогаш ништо чудно да играме со 2ца зад РВП.

Мене ми е од Нани страф...тип на играчи со знаење,и вроден талент.....игрет ко ќе им се играт,а игрет во тие моменти страшно.Поголем мотив од Реал искрено,не гледам да имат во блиско време...така да,ништо чудно да раскинит :)

Мене ми е од Нани страф...тип на играчи со знаење,и вроден талент.....игрет ко ќе им се играт,а игрет во тие моменти страшно.Поголем мотив од Реал искрено,не гледам да имат во блиско време...така да,ништо чудно да раскинит :)

И двата тимови до тогаш треба да работаат на одбраната зошто во текот на сезоната тоа им е најслаба точка, но со тек на време се подобруваат и во тој дел од теренот. А за останатото не е битна моменталната форма зошто во вакви натпревари не е тоа толку битно. Викендот пред мечот може и да загубат катастрофално а за тој меч да го одиграат како финале.

Е да, такво е црното, се мотивира кога игра дербиња. Ама кога му е денот ни е најдобро крило тоа е без сомнение, последната титула во ПЛ буквално сам ни ја донесе.

Ме плаши тоа што ние не успеавме да ги исправиме истите грешки, а Реал полека влегува во ритам...
Звучи чудно, ама со нивна сменета централна двојка веќе 5 натпревари се без примен гол, не сметајки го киксот на Адан денеска...

Ова со Ешли Јанг е екстремно лоша вест...
Се надевам дека Нани ке почне да игра повеќе натпревари до тогаш, зошто ако Ферги директно го стави против Реал, не знам, песимист сум дека ке одигра добар натпревар...

Нема кој друг :( а Валенсија со оваа форма ќе го пројде Марсело на Св. Никад

Ама мора Валенсија да е десно и да покрива, ја знаеш левата страна на Реал, најјако оружје им е, страв ми е да не го наседнат Рафа ко со Баерн шо беше.. :cautious:

И пак на крај ќе ги ебнеме Реал. :love:

Во кладилнициве коеф. за да освоиме така наречената Лига на Шампиони е 15.0 :sneaky:

Ама мора Валенсија да е десно и да покрива, ја знаеш левата страна на Реал, најјако оружје им е, страв ми е да не го наседнат Рафа ко со Баерн шо беше.. :cautious:
Рафаел е созреан х 100 од тогаш, чим САФ и другите го споредуваат со Брајан Робсон, тоа кажува се. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom