Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не ја разбирам формацијава, играме со 4ца во средина, топка не пипнавме ... со 3ца во одбрана а они имаат 4-0 шутеви во рамки на гол. Нападот секако не постои и онака, како и тренерот на клупа кој исто така не постои.
Го игра Далот кој се нема споемно со топка неколку месеци, се врати од повреда ПРВ ТИМ забетонирано. Аморим е курва !!!!
Толку е квалитетот на средината не е од сега со години немаме средина, иначе за Далот и нема друга замена едино Мбеумо да го повлече како бек да игра.

Движењето со топка што го има Шешко кога ќе со споредам со движењето со топка што го имаше Хојлунд .... неспоредливо човече, фудбалската интелигенција им е разлика во километри.

Абе мајката во пичката да му ебам на ова говедото Далот, кој курац ми глуми лудило по 1 минута аут изведува за на крај да ја фрли безвеза на противнички играч.
После голот требаше да нагазат за втор, тие повторно се олабавија.

Куња офанзивно е пресебичен. Имаше 2 можности квалитетно да проигра и избра да себичи.

И колку глупави голови примаме тоа е нешто. За двата Мегваер се испи*ка...Смешна офсајд замка и за вториот го остави Тиаго да му ја спушти без проблем на Шаде за да влезе во простор.

Уште стојам на ставот дека со оваа формација играме пинг-понг фудбал.

Ovoj e reshen da go izbrkaat i da si lapne osteta pred da si ide. Nemam druga logika, ova e sve otideno u kurac.

Куња офанзивно е пресебичен. Имаше 2 можности квалитетно да проигра и избра да себичи.

И колку глупави голови примаме тоа е нешто. За двата Мегваер се испи*ка...Смешна офсајд замка и за вториот го остави Тиаго да му ја спушти без проблем на Шаде за да влезе во простор.

Уште стојам на ставот дека со оваа формација играме пинг-понг фудбал.
Куња имаше при крај шанса да проигра со Бруно и искрено добро одлучи .. само поради фактот што Бруно цело време нешто се лути и мафта со тоа рацете, а кога ќе стигне топка до него ја усерува.

Само би го прашал Аморим на крај на мечот со што заслужи Шо да игра прва постава? Со кој перформанс, со која утакмица?
Се влече на терен, а ми делува психички, физички и кондиционо неспремен ...

Незнам што очекувате со црепови во средина да направиме?
Капитенот секој пас го игра на прва, без разлика дали ќе пројде топката или не, Угарте е тежок флоп само место потполнува.
Цело лето поминаа у тупење за играч кој сега неможе ни у прв состав да фати, а кај нас дупка у средината.
Автоматски споено мислење:

Само би го прашал Аморим на крај на мечот со што заслужи Шо да игра прва постава? Со кој перформанс, со која утакмица?
Си прави хендикеп изгледа. :D

Лагано, после вакво прво полувреме, без промени. Очигледно ние нешто друго гледаме, халуцинираме, се беше у ред прво полувреме.

2:1 губиме и 5 минути неможат топка од опасната зона да изнесат.

Средината не постое
Бруно и Угарте кој од кој полош
За одбраната уопште не треба да се коментира
Единствена светла точка се Мбеумо и Шешко
Куња ми е некако што знам..50/50
Ме нервира тоа што е себичен и премногу кења

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom