Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не се замарајте, против овие и со младинци да играме на ОТ ќе ги добиеме. Одлично ја отворивме утакмицата, прилично сигурен бев во победа.
Вистински тест се следните две утакмици, заебано гостување кај Брентфорд и жилавиот Сандерленд, да видиме дали ќе направат чекор напред и врзат 3 победи со ред.

Шешко ќе легни на тимов. Штета мораше да биде жртва за црвениот картон.

За шансата по која дојде црвениот картон ја спушти топката докторски до Мбеумо. Хојлунд во 2 сезони еднаш не изигра така.

Да не се залажуваме сепак, 40 минути ја искористивме предноста со играч повеќе. Има уште работа тимов, но да се надеваме дека ќе наредиме некоја серија и ќе ја вратиме сезоната.

Наместо на Дало кој ке излезеше сам , ја даде на Шешко, разбирам дека сите сакаат Шешко да даде гол но кога имаш зицер со едно додавање не го разбирам Бруно . Плус сликата погоре . Во завршницата во нападот некако многу паника има во играчите и грешат во додавања дали рано или касно топката се додава .

Да не беше глупоста на Каземиро можеби и Шешко ке дадеше гол, но што би било кад би било. На зима мора да се носи ДМ по секоја цена вака не се игра , Невеш ли или некој друг мора да се зима.

Наредните две без 6 бода да не се вракаат во Манчестер. После со Пул ке биде интересно. Но отом потом.

Амад е тоа горе. Дало е повреден веќе некое време.

Една победа и тоа со црвен картон од 4 та минута и одма мислиш зборат за Галактикосите на Реал Мадрид. Боже Господе. Сега Брентфорд кога ќе не удри од земја ќе се чудиме.

Една победа и тоа со црвен картон од 4 та минута и одма мислиш зборат за Галактикосите на Реал Мадрид. Боже Господе. Сега Брентфорд кога ќе не удри од земја ќе се чудиме.
А кој збори како за Галактикосите на Реал Мадрид?

тешки вака да продолжат и да ме демантира карфиолон со негована мочана формација и неговиот еднодимензионален ум. :)

И оној бушајон на интернет шо е конечно да се истрижи ако врзиме 3 или 4 утакмици колку требаше не знам. :D

тешки вака да продолжат и да ме демантира карфиолон со негована мочана формација и неговиот еднодимензионален ум. :)

И оној бушајон на интернет шо е конечно да се истрижи ако врзиме 3 или 4 утакмици колку требаше не знам. :D

Го влечеа за коса а ла Шекеринска пред некој ден.

5 по ред треба така да тешко, после Бренфорд и Сандерленд играме соскаусерите.

Иначе...

Допуна...

Ваљда го убиле од пљукање. :D

Мене и минтата сезона тоа џубрето не ми се бендисуваше по фацата има некој вајб на самобендисано копиле и сега испливуваат тие негативни карактеристики. Среќа во несреќа го фати па да поигра малце и да пркни, иако на времето многу пари се дадоа за него, инаку во време ако бевме шампионски тим овој ќе молеше само да зачисти копачките на играчиштата шо ги имавме и да учи од нив па тек да го пратиме на позајмица негде.

Даде гол за Барса и стана прва ѕвезда во тимот :

„Навистина ми е тешко да бидам среќен за Маркус Рашфорд“ – вели легендарниот Пол Сколс.

„Најмногу поради неговото однесување. Неговото однесување кон Манчестер јунајтед на крајот беше срамно. Колку само пати го гледав како оди по теренот само поради тоа што сака да замине… Како појава беше срам за гледање“.

„Видете, може да се скарате со тренерот, тоа е разбирливо. Но не треба да заборавиш дека имаш соиграч со кои играш. Исто така играш и пред 80.000 навивачи, па должност ти е да се потрудиш малку“.

Тој потоа додаде: „Мислам дека се откажа од Манчестер јунајтед, а кога ќе се откажеш еднаш, ќе се откажеш пак. Минатата недела доцнеше во Барселона. Таму нема долго да го толерираат вака. Нема шанси“.

„И како можеш да се успиеш во денешно време? Имаш телефон, имаш е*ан аларм, имаш многу работи. Како можеш да се успиеш“?“

„Дефинитивно има талент да биде еден од најдобрите во светот. Но никогаш нема да го има потребниот менталитет“.

Амад имал постирано слика со Гарначо како размениле дресови после мечот зошто биле дел од иста агенција, па фановите го распнале од коментари и се повлекол од социјалниве мрежи одреден период...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom