Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Италијаниве пренесуваат дека наводно Еди им пренел на челниците од Интер дека нема намера да ја платиме сумата која ја бараат или можноста со Марсијал во пакет позајмица.

Се пуштаат шпекулации за Форсберг од Лајпциг само колку да им покажат на Интер дека немаат намера да го искешираат Перо. Е сеа, ако е точно ова со Фрос, ич не го сакам Перишиќ.

Перишиќ има желба да си оди ама овие од управата мрсат муда али баш добро нека си знаат дека нема да го платат онолку колку што тие барат и крај на приказната ако успеат да го земат Форсберг уште подобро

А преескa му гo спoмнaaв oвa нa другaр зa Мистер Х, ми рече декa немa шaнсa.
Али немa ништo дa ме чуди, сепaки Фoрсберг мнoгу ми се дoпaгa.
Али нa Х кoлку дoбрo би му дoшлa 7цaтa...

Форсберг е само добар изведувач на прекини иначе. Има и добар пас, ама реално буквално ништо не би добиле од него. :D

Barcelona XI vs #mufc: Cillessen; Semedo, Mascherano, Umtiti, Alba; Busquets, Rakitic, Alena; Messi, Suarez, Neymar

Сега треба да се пушти Линделоф против МСН, самодовербата му е во минус моментално, тука може малку да се стабилизира со добро полувреме.

Сега треба да се пушти Линделоф против МСН, самодовербата му е во минус моментално, тука може малку да се стабилизира со добро полувреме.

Или да му ја дозакопат уште толку.

Или да му ја дозакопат уште толку.
Неможе да му ја дозакопат оти игра против МСН, тоа е финтата. :D Ќе се труди сигурен сум, ќе гледа да извлече позитиви од таков дуел и баш пријателскава е прав момент да се обиде Жозе да му помогне од таа страна. Оти големи се шансите да игра против Реал на Супер Купот, па поарно сега нека го фрли во оган малце, отколку на меч кој е всушност битен да влезе со самодоверба во минус. :)

20294294_10154978090267746_5889153034488507810_n.jpg

Eве и Жозе мисли така. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom