Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

А богами и да тепаат.
Ќе јаде некој црвен ако продолжат така.
ако некој заслужи картон тоа е тиоте ... типот истепа све наше а богами и свое и не доби жолт !!!

Снема звук кај вас?јас не се осмелува да рестартирам да не биде после и без слика

леле значи овој велбек е талент ... само не ми е јасно со што заслужува првотимски статус , зашто сигурно со игра секако не . можда е нечија bitch !!!!

Како што почнавме првите 20 минути викам им правиме сто посто дебакл ко на Рома што им напраивме само сега у гости, ништо небидна од тоа, после постигнатите голови не надиграа и им дозволивме да ја диктираат играта но се надевам дека сега САФ ќе ги среди во соблекувална и да очекуваме голови од Фердинад и од Рафаел уште :icon_lol:

леле значи овој велбек е талент ... само не ми е јасно со што заслужува првотимски статус , зашто сигурно со игра секако не . можда е нечија bitch !!!!
Гарант е waterboy + soapdroper :pos:

Добро прво полувреме всушност најдодбро прво полувреме оваа сезона. Сите играат добро само Вебек не е на ниво мораше да даде барем еден гол денес имаше 2 одлични шанси посебно втората кога промаши празен гол вакви киксови не треба да си дозволува ако сака да биде првотимец . Сега во второ да направеме еден пресинг како на почетокот на прво полувреме да дадеме уште еден гол и потоа ќе може и да се одмори некој од играчите.

А зошто мора дебакл да им правиме со цело време пресинг како што правеа првите 15 мин?
кога може на полуконтри да се игра и да не се измораат кој знае колку.

Стариот изгледа не чита по фан клубов ми го послушал советот да ги фенира пред да почне утакмицата :pos:

А овие на скајспортс нормални ли се бе,Евра (не видов кој) влечеше некој нигер при корнер и овие викаат дефинитвно пенал беше :pos::pos::facepalm:

Da be, a toa so trebase Tiote I Jonas aut da bidat poluvremevo so crveni nema veze. Ona na Kagawa ako bese zhut, toa na Tiote crven bez mislenje.

Si gledam bloodzeed na android, preku sopcast, top e :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom